İYİ Parti’li İbrahim Yıldırım: Hiçbir ahlaksız yumruk bizi hakkın ve hakikatin yolundan ayıramayacaktır…

Example HTML page

İYİ Parti Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi İbrahim Yıldırım: Hiçbir ahlaksız yumruk bizi hakkın ve hakikatin yolundan ayıramayacaktır…

Eyüpsultan Belediye Meclisi 8’inci seçim, 4’üncü toplantı dönemi Aralık ayı 2’nci  bileşimi Meclis Başkan Vekili Mehmet Er Başkanlığında Eyüpsultan Belediyesi yerleşkesinde yapıldı.

Gündem maddelerinin görüşülerek onandığı toplantıda gündem dışı söz alan İYİ Parti Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi İbrahim Yıldırım; TBMM’de bütçe görüşmeleri esnasında AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık tarafından vahşi bir şekilde saldırısı sonucu yoğun bakıma alınan İYİ Parti Trabzon Milletvekiline geçmiş olsun dileğini içeren ve yapılan vahşi saldırıyı kınayan bir konuşma gerçekleştirdi.

 İbrahim Yıldırım yapmış olduğu konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

Sayın Başkan, Değerli Meclis Üyesi arkadaşlarım; kıymetli misafirler, bizleri sosyal medya hesaplarından izleyen beyefendiler, hanımefendiler, basınımızın çok değerli temsilcileri hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlar Aralık ayı oturumlarında alacağımız meclis kararları Eyüpsultanımıza ve milletimize hayırlar getirmesini dilerim.

Sayın Başkan değerli meclis üyesi arkadaşlarım;

6 Aralık Salı günü TBMM’de bütçe görüşmeleri esnasında AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs’e saldırarak yumruk atmıştır. Kalp hastası olan ve kalp piliyle yaşamını devam ettiren Milletvekilimiz Hüseyin Örs, saldırı sonrası kalbiyle ilgili yaşadığı problem sebebiyle hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alınmıştır. Milletveklimiz Hüseyin Örs’e Allah’tan acil şifalar diliyorum.

TBMM Demokrasi ile halkın seçtiği Vekiller sayesinde halkın sorunlarının görüşüldüğü çözüm adresleridir. Milletin Meclisinde demokrasinin tecelliğahında, Gazi Meclisimizde milletin iradesine, milletin temsilcisine atılan bu yumruk aynı zamanda milletin kendisine atılmıştır.

İş böyle olduğunda bir, bir yumruklar konuşmaya başlamaktadır. Konuyla ilgili olarak özür dahi dilemekten imtina etmeleri çok doğal bir sonuçtur.

Çünkü özer dilemek dahi erdem gerektirir.

Ben kıymetli Vekilimiz Hüseyin Örs’e tekrardan acil şifalar diliyorum. Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendinin de belirtiği üzere hiçbir ahlaksız yumruk bizi hakkın ve hakikatin yolundan ayırmayacaktır. Yapılan bu vahşi saldırıyı şiddetle ve lanetle kınıyorum dedi.  

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir