İyi Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Yaşar Er yerel basın temsilcileri ile buluştu…

Example HTML page

İyi Parti İlçe Başkanı Yaşar er görevlendirilmesinin ardından Eyüpsultan Yerel Basın temsilcileri ile Sabah Kahvaltısın da bir araya geldi.

Yerel Basın temsilcileri ile kahvaltıda buluşan Yaşar Er kendisini tanıttı ve 31 Mart Yerel Seçimlerine ilişkin partisinin ve kendisinin düşüncelerini paylaştı soruları cevapladı.

Basınımızı değerli temsilcileri öncelikle davetimizi kırmayarak geldiğiniz için partim ve şahsım adına çok teşekkür ederim. Basınımızın önemini ve değerini biliyoruz, bu süreç içerisinde sizlerle birlikte görev yapacağız. Hep birlikte toplumumuza faydalı olmaya çalışacağız dedi.

Kısaca kendisinden bahseden Yaşar er evli ve 2 çocuk babasıyım ticaretle uğraşıyorum dedi.

Yerel seçimlere ilişkin düşüncelerini anlatan Yaşar er şu ifadelere yer verdi;

Saygı değer basınımız toplumdaki kutuplaşmayı ülkemizi yöneten anlayış hızla yükseltirken Genel Başkanlarımız Meral Akşener ve CHP Genel Başkanı Kemal kılıçdaroğlu’nu bir araya gelerek oluşturmuş olduğu Millet İttifakını Ülkemizin geleceği açısından oldukça önemsiyorum dedi.

Bu anlamda iki Genel Başkanımızın almış olduğu doğrultuda çalışacağız, inanıyorum ki 31 Martta Millet ittifakımızın Eyüpsultan Adayı Emel Bilenoğlu’nu Başkan yaparak Eyüpsultan ilçemizin bu kötü yönetim anlayışına son vereceğiz. Martın sonu bahar dedi.

Millet İttifakımızın bileşenlerinden CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Sinan Akçiçek ve Belediye Başkanımız Emel Bilenoğlu ile kordineli bir çalışmamız var Eyüpsultan ilçemiz için her şey iyi olacak diyerek sözlerini sonlandırdı.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir