İstanbul Kara Teslim!!!

Example HTML page

İstanbul’da kar yağışı nedeniyle yarın ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildi.
Alınan bilgiye göre, İstanbul Valiliği’nin kentte sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle aldığı karar uyarınca, yarın ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verilecek.
Hamile ve engelliler de bir gün süreyle idari izinli sayılacak.
İTÜ’de yarın eğitime ara verilecek
Öte yandan İstanbul’daki olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ile Şişli Meslek Yüksekokulu’nda da yarın eğitime ara verilecek.
İstanbul kara teslim
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi’nden (AKOM) yapılan açıklamada, kenti bölgesel olarak etkisi altına alan kar yağışının, yer yer tipiye dönüşerek, Beylikdüzü, Sarıyer-Hacıosman, Beykoz ve Zekeriyaköy bölgelerinde etkili olduğu belirtildi.
Beykoz ve Sarıyer bölgelerinde kar kalınlığının 15 santimetreye ulaştığı, rüzgarın ise saatte 80 kilometreye kadar çıktığı kaydedildi.
Meteoroloji verilerine göre sulu kar beklenen İstanbul’da ani hava değişimiyle birlikte kar yağışının başladığı aktarılan açıklamada, hava tahminlerine göre tüm hazırlıklarını yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin, ana arterlerde çalışmalar yaptığı kaydedildi.

Emniyet şeritlerinin işgal edilmesinin tuzlama araçlarının ulaşımını engellediği ifade edildi.
Eleştiriler gerçeği yansıtmıyor
Açıklamada, çeşitli yayın organlarında yer alan ”zamanında müdahale edilmedi” eleştirilerinin gerçeği yansıtmadığı bildirildi.
Deniz ulaşımında aksamalar yaşanıyor
İstanbul’da etkili olan kar yağışı, deniz ulaşımında da aksamalara yol açtı.
Şehir Hatları’nda, Çengelköy-İstinye Ring hattındaki Kandilli İskelesi’ne sefer yapılamazken, TURYOL’un ada seferleri de gerçekleştirilemiyor.
İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) AŞ’nin bu akşam saat 19.00’daki Pendik-Yalova ve Yalova-Pendik, saat 19.00’daki Yenikapı-Yalova ve Yalova-Yenikapı, saat 20.15’teki Yalova-Pendik ve Pendik-Yalova hızlı feribot seferleri iptal edildi.

Ayrıca, İDO’nun yarın saat 07.30’daki Bandırma-Yenikapı-Bostancı deniz otobüsü seferi ile saat 08.00’deki Armutlu-Armutlu Tatil Köyü-Yenikapı-Bostancı deniz otobüsü seferi iptal oldu.
Evsizler için barınma noktaları
Havaların soğumasıyla birlikte hazırlıklarını tamamlayan Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, sokakta yaşayan vatandaşları Sarıyer Metin Oktay Kapalı Spor Salonu’nda misafir ediyor. Metin Oktay Spor Salonu’nda bugün itibariyle 209 kişi misafir ediliyor.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir