İstanbul dahil 8 ilde kar nedeniyle yüz yüze eğitime ara verildi

İstanbul dahil yurt genelindeki 8 ilde, kar nedeniyle yüz yüze eğitime çeşitli sürelerde ara verildi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında ara verilen yüz yüze eğitime kademeli geçiş kapsamında Türkiye genelindeki köy okulları ve anaokulları yarın açılacak. Ancak yurt genelindeki çeşitli bölgelerde yoğun kar yağışı nedeniyle 8 ilde yüz yüze eğitime ara verildi.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, kar yağışı ve fırtına nedeniyle bütün eğitim kurumlarında yüz yüze eğitime 17 Şubat’a kadar ara verildiğini bildirdi.

Bursa Valiliği, bazı okullarda yarın başlaması planlanan yüz yüze eğitimin, yoğun kar yağışı nedeniyle 2 gün ertelendiğini bildirdi.

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, kentteki okullarda yarın başlanması planlanan yüz yüze eğitimin kardan dolayı 1 gün ertelendiğini duyurdu.

Edirne ve bazı ilçelerinde etkisini artıran kar yağışı nedeniyle yüz yüze eğitime bir gün ara verilmesi kararlaştırıldı.

Sakarya’da etkisini artırması beklenen kar nedeniyle yarın eğitime bir gün ara verildi.

Çanakkale’de kar yağışı nedeniyle il genelinde okullarda yarın yüz yüze eğitim yapılamayacak.

Tekirdağ’da yoğun kar, buzlanma ve ulaşımda oluşması muhtemel riskler nedeniyle yarın başlaması planlanan yüz yüze eğitimin 2 gün ertelendiği bildirildi.

Kastamonu’da etkisini artırması beklenen kar nedeniyle yarın yüz yüze eğitime ara verildi. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, il genelinde 15 Şubat Pazartesi günü yoğun kar yağışı beklendiğinden il merkezi ile merkez ilçeye bağlı köylerde yüz yüze eğitim ile destekleme ve yetiştirme kurslarına bir gün süreyle ara verildiği belirtildi. Açıklamada, tüm sınıflarda uzaktan eğitime devam edileceği kaydedildi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir