İŞ ve Siyaset İnsanı Yusuf Acar: CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi aday, adayı oldu

Example HTML page

Eyüpsultan Belediye Meclisine Yusuf Acar geliyor…

Bölgemizin sevilen iş ve siyaset insanı Yusuf Acar, yaklaşan 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde siyasi hayatına CHP Gençlik Kolları’ndan başladığı CHP Eyüpsultan İlçe Başkanlığı, Eyüpsultan Belediye Meclisi aday, adayı oldu.

Acar’ın Aday adaylık açıklamasına CHP Eyüpsulltan Belediye Başkanı Adayları Ferzan Özer, Emel Bilenoğlu, Mustafa Tüysüz, Veli Güngör ve Ali Haydar İşkar‘ın yanın sıra Meclis Üyesi aday adayları, Mahalle Muhtarları STK temsilcileri ve yoğun bir kalabalık katıldı.

CHP İlçe Merkezinde düzenlediği bir toplantı ile aday, adaylığını açıklayan Yusuf Acar dosyasını İlçe Sekreteri Esra İnci Filizkıran ve İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş’a teslim etti.

Doğan Sarıtaş yapmış olduğu konuşmasında Eyüpsultan’da çok verimli bir sürece giriyoruz. Bu kıymetli yolda aday, adayı olan tüm arkadaşlarımıza başarılar dilerim. İnanıyorum ki biz kazanacağız Eyüpsultan da CHP’nin bayrağı dalgalanacak, ben yol arkadaşımız Yusuf Acar çıkmış olduğu yolda başarılar diliyorum ifadesinde bulundu.

Yusuf Acar ise yapmış olduğu açıklamasında;

‘’YUSUF ACAR TECRÜBELERİMLE BENDE VARIM’’

Sayın ilçe başkanım, Belediye Başkanı aday adayları arkadaşlarım, değerli yol arkadaşlarım ve meclis üyesi aday, adayı arkadaşlarım çok kıymeti hanımefendiler ve beyefendiler. Hepiniz hoş geldiniz.

Partimin gençlik kollarından başlayarak birçok kademede yapmış olduğum görevlerdeki tecrübelerime dayanarak bu göreve talip oldum dosyamı başkanıma teslim ediyorum. Beni bugün burada yalınız bırakmayarak onurlandırdığınız için hepinize tekrar, tekrar teşekkür ederim dedi.

Yusuf Acar Kimdir?

CHP Gençlik Kollarından siyasete başlayan Acar, partisinin başarısı ve iktidar olması için birçok kademede görevde bulundu halen İl Delegeliği görevinde bulunmakta.

Ticaretle uğraşan Yusuf Acar İnşaat ve Tesisat işleri sektöründe Sağlık ve eğitim alanları başta olmak üzere birçok kurum ve kurumsal firmaya iş yapmakta olup başarılı çalışmalarını yürütüyor.

Yusuf acar evli ve 1 çocuk babasıdır.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir