İş ve Siyaset insan Mürsel Yüksek CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi aday, adayı oldu

Example HTML page

Bölgemizin sevilen iş ve siyaset insan aynı zamanda önemli STK’larından Beykonağı Köyü Dernek Başkanı ve Tozanlı Dernekler Federasyonu Başkanı Mürsel Yüksek CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyeliğine aday, adayı oldu

CHP Eyüpsultan Belediye Meclis üyeliğine aday adayı dosyasını CHP İlçe Sekreteri Esra İnci Filizkıran ve Başkan Doğan Sarıtaş‘a teslim eden Mürsel Yüksek yapmış olduğu açıklamasında: Kıymetli dostlarım, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi aday adaylığı başvurumu gerçekleştirdim. Destek veren herkese çok teşekkür ederim.

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Eyüpsultan’da hep beraber omuz, omuza vererek mücadele edip iktidar olacağız, İstanbul’u Ekrem İmamoğlu Başkanımızla yeniden kazanacağız. Her şey Çok daha güzel olacak. Yaşasın Cumhuriyet, Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi ifadesinde bulundu.

Mürsel Yüksek Kimdir?

1974 Yılında Sivas-Hafik İlçesi Beykonağı köyünde dünyaya gelen Mürsel Yüksek İlk eğitimini Beykonağı Köyünde tamamladı.

Meslek hayatına atılmak için Beykonağı köyünden ayrılan Yüksek 1988 yılında İstanbul’a yerleşti. Özel sektörde hizmet veren bir tekstil firmasında işe başlayan Mürsel Yüksek kısa sürede gösterdiği başarı sonucu yöneticiliğe yükseldi.

Uzun bir süre tekstil firmasında yöneticilik yapan Mürsel Yüksek 1994 yılında vatani görevini yapmak için askere gitti. Vatani görevini tamamlayıp döndükten sonra 2000 yılında yine tekstil firmasında müdürlük görevinde bulundu.

2001 Yılında ise kendi tekstil firmasını kurdu ve 50 kişiyi aşkın istihdam gerçekleştirdi.

Halen tekstil sektöründe faaliyet gösteren Mürsel Yüksek 2009 yılında inşaat sektöründe müteahhitlik faaliyetine başladı.

Siyasi hayatına 2008 Yılında Cumhuriyet Halk Parti (CHP)’ye üye olarak başlayan Mürsel Yüksek Partisinin iktidar olması için çalışmalarda bulundu ve 5 dönem İlçe kongre delegeliği görevi yaptı.

İş ve Siyasi hayatının yanı sıra Sivil Toplum Kuruluşları (STK) larda da görev yapan Mürsel Yüksek 2008-2023 yılları arasında Beykonağı Köyü Derneği‘nde Başkanlık görevinde bulundu.

Bunun yanında 10 yıldır yöneticisi olduğu 20 Köyün bir araya gelmesinden oluşan Tozanlı Köyleri Dernekler Federasyonu‘nun son 2. Yıldır başkanlık yaparak sosyal faaliyetlerini sürdürmekte olan Mürsel Yüksek evli ve üç kız çocuğu babasıdır.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir