İptal edilen konserlere yenisi eklendi; İlkay Akkaya konseri iptal edildi

Example HTML page

Adana Ceyhan Belediyesi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Kaymakamlık Meydanı’nda düzenlemeyi planladığı İlkay Akkaya konseri son anda kaymakamlık tarafından iptal edildi.

Türkiye genelinde peş peşe iptal edilen konser ve festivallere bir yenisi daha eklendi. Ceyhan Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Kaymakamlık Meydanı’nda düzenlenmesi planlanan İlkay Akkaya konserinin iptal edildiğini duyurdu. Haberi, “Üzgünüz… İptal edilen konserlere bir yenisi daha eklendi” notuyla duyuran Ceyhan Belediyesi, Ceyhan Kaymakamlığı’nın konseri iptal ettiğini açıkladı.

GEREKÇE KAMU DÜZENİ, EMNİYET, ASAYİŞ…

Ceyhan Belediyesi’nin açıklamasında, “Ceyhan Kaymakamlığı’ndan tarafımıza yeni iletilen bilgilendirme yazısında gerekli izinlerin önceden alınmasına rağmen konserin genel güvenlik, kamu düzeni, emniyet ve asayiş yönünden uygun görülmeyerek iptal edildiği açıklanmıştır. İnsiyatifimiz dışında gelişen iptal nedeniyle Sn. İlkay Akkaya ve tüm Ceyhanlılarımızdan özür dileriz” denildi.

İPTAL EDİLEN KONSER VE FESTİVALLER

Organizasyon şirketinin Balıkesir Burhaniye Kaymakamlığı’na 17-21 Ağustos 2022 tarihlerinde planlanan Zeytinli Rock Festivali için yaptığı başvuru uygun görülmemişti.

Sanatçı Apolas Lermi, Temmuz ayında Giresun’da yapılması planlanan konserinin valilik tarafından iptal edildiğini duyurmuştu.

Kocaeli Derince’de Aynur Doğan konserinin iptal edilmesinin ardından, 10-11-12 Haziran 2022 tarihlerinde Kandıra Seyrek Plajı’nda düzenlenecek olan gençlik festivali FullFest, Kocaeli Valiliği tarafından ‘ormanda konaklama yasağı’ gerekçesiyle iptal edilmişti. Festivalde Isparta’daki konseri iptal edilen Melek Mosso, Sagopa Kajmer, Uzi, Ozbi, Emir Can İğrek, Can Ozan gibi sanatçılar sahne alacaktı.

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, CHP’li belediye tarafından düzenlenmesi ve 16 sanatçının katılması planlanan Milyon Fest Fethiye Festivali iptal edilmişti. 23 Ağustos’ta duyurulan iptal kararıyla ilgili Muğla Valiliği’nden yapılan açıklamada da “Organizasyonun yapılması kaymakamlığımızca uygun görülmemiştir” denilmişti.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir