İmamoğlu Eyüpsultan’da STK’lar ile Kahvaltıda buluştu

Example HTML page

Millet ittifakının CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Emel Bilenoğlu 01.03.2019 cuma günü Eyüpsultan çalışması proğramı dahilinde STK’lar,Spor Kulüplerinin yöneticileri,Muhtarlar ile sabah kahvaltısında buluştu.

Emel Bilenoğlu paylaştı: 28 Şubat 2019 Perşembe

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, dün Eyüpsultan’daki yurttaşlar bir araya geldi. İlk olarak STK, Dernek, spor klüpleri, muhtarlar, kanaat önderleriyle buluştu. Burada konuşan imamoğlu, “Kafalar biraz karışık. Çünkü hiç tahmin etmedikleri ve görmedikleri bir sistemle, süreçle karşı karşıyalar. Bir kere sadece İstanbulluyu anlatan, konuşan ve başka bir muhatap görmeyen bir belediye başkan adayı var. Her gün bir polemik ve kavganın muhatabı olacak ve kendine alan yaratıp prim kazanacak ve bu süreçle başarıyı hedefleyecek. Çünkü Türkiye’nin alışılmış süreci bu. O tarafta değilim” dedi.

“Oyum size”

İmamoğlu, kendisine Facebook’tan mesaj atarak kafesine davet eden Cemil Yurdakul’u da ziyaret etti. Cemil Yurdakul isimli yurttaş İmamoğluna ” ben samimiyeti için mesaj attım. AKP’ye oy vermiştik ama şimdi size oy vereceğim” dedi. Sedat Kosovalı isimli bir yurttaş ise “Ben dindarım hem de Atatürkçüyüm. Biz sizi Beylikdüzü’nde neler yaptığınızda araştırdık. Sizin çok büyük bir kazanç olduğunuzu söylüyorlar. İstanbul için çok doğru bir karar olduğunuzu düşünüyorum. Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçimlere 2 gün kala miting yaparak kazandı. İşiniz zor kiminle yarıştığınızı bilmiyorsunuz” ifadelerini kullandı. Ekrem İmamoğlu da “Ben hizmetime bakıyorum. Keşke herkes işine baksa”diye konuştu. 

‘Cami ne ise Cemevi o’

Ekrem İmamoğlu Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Eyüp Şubesi’ne giderek Alevi yurttaşlarla da bir araya geldi. Burada konuşan İmamoğlu, “Sizlerden destek istemeye değil nasıl beraber yürümemiz gerektiğini konuşmak için geldik. Yaşamın kolaylaşması, birbirimizi anlayabilmemiz önemli. Herkese eşit bakıyoruz. Cemevlerimiz ibadethanedir. Bu şehirde ibadethanelere hangi sorumlulukla bakılıyorsa, Cemevlerine de aynı sorumlulukla bakacağız. Cami ne ise Cemevi o. Fiziki ortamlarıyla, çevresiyle beraber yakışan bir biçimde düzenleyeceğiz” dedi. İmamoğlu Eyüpsultan Cami’nde öğle namazını kıldıktan sonra esnaf ve yurttaşları ziyaret etti.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir