İBB’nin yaz etkinlikleri başlıyor

Example HTML page

İstanbul’da bu yaz bol aktiviteli, çok renkli geçecek. Konserler, atölyeler, eğitim programları, açık hava sinemaları, tenis turnuvaları ve daha pek çoğu, ‘İBB Yaz’ etkinliklerinde İstanbullularla buluşacak. 3 binin üzerinde etkinliğin gerçekleşeceği ‘İBB Yaz’a dileyen İstanbullular ücretsiz şekilde katılabilecek. Detaylı bilgi ve program takvimine şehrin kültür sanat platformu ‘Radar İstanbul’ uygulamasından ulaşılabilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), kentin 39 ilçesini ‘İBB Yaz’ etkinlikleriyle buluşturacak. Çocuklar onlarca branşta verilen eğitimlerle spor dolu bir yaz geçirecek. İstanbul plajları; plaj voleybolu, plaj futbolu, plaj tenisi etkinlikleriyle hareketlenecek. Ders Atölyeleri, Teknoloji Atölyeleri, Gençlik Ofisleri, Gezi İstanbul etkinlikleri, Gökyüzünün Yıldız Gençleri eğitimi (drone eğitimi) gençleri ağırlayacak. Mantar yetiştiriciliğinden cam süsleme atölyesine kadar 2 binden fazla eğitim, 3 binin üzerinde etkinlik İstanbullularla buluşturulacak.

ETKİNLİK VE EĞİTİM İSTANBULLULARI BEKLİYOR

İstanbullu çocuklar, tatillerini İBB’nin yaz etkinlikleriyle renklendirecek. İBB Spor Tesisleri ve Okul Spor Salonlarında Spor Okulları 18 branşta verilen eğitimlerde sporla bağlarını güçlendirecek. Doğa Kampı’nda hem eğlenecek hem öğrenecek.

Teknoloji Atölyeleri  ile şehrin 9 noktasında programlama/kodlama, mobil uygulama geliştirme, yapay zekâ, robotik uygulama, oyun geliştirme, bilgisayarsız bilgisayar bilimi ve grafik tasarım eğitimleri verilecek. Dünya mirası İstanbul’un adim tarihi, zengin yapı envanteri ve geleneksel yaşam kültürü ‘Gezi İstanbul’ ile adım adım gezilecek.

3 binin üzerinde ücretsiz program ve eğitimin gerçekleşeceği ‘İBB Yaz’ etkinlikleriyle ilgili bilgi ve program takvimine şehrin kültür sanat platformu ‘Radar İstanbul’dan ulaşılabilir.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir