İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Eyüpsultan İlçesin de incelemeler de bulundu

Example HTML page

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Eyüpsultan İlçesin de incelemeler de bulundu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, beraberindeki Kültür Varlıkları Daire Başkanı Mahir Polat ile birlikte Eyüpsultan İlçesinin simge kültürel ve tarihi zenginliği PİERRE LOTİ de incelemeler de bulundu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun incelemelerine Kültür Varlıkları Daire Başkanı Mahir Polat eşlik ederken CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş,CHP 2014 Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Ferzan Özer ,CHP İBB Meclis Üyeleri Gülsüm Polat,Ali Haydar İşkar,Ünsal Aykutoğlu, CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyeleri Zülfü Çakar,Emine Çelik,Binali Özgül,Filiz Gökçe,CHP Eyüpsultan İlçe Gençlik Kolu Başkanı Taylan Parlak, CHP Kadın Kolu Başkanı Arzu Altunay, CHP Eyüpsultan Eski İlçe Bakanı Sinan Akçiçek ve yönetim kurulu üyeleri de çalışmalara katıldı.

İmamoğlu ve beraberindeki heyetin ilk durağı Karyağdı Baba Türbesi oldu. Karyağdı Baba Türbesi tarihsel süreci hakkında Kültür Varlıkları Daire Başkanı Mahir Polat’tan bilgi alan İmamoğlu beraberindekiler ile birlikte Karyağdı Baba türbesinde dua etti.

İncelemelerine devam eden İmamoğlu çalışmalarını kır kahvesinde sürdürdü.

Kır kahvesi incelemeleri esnasın da Hafta sonu Ailesiyle birlikte yemekte olan Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara ile karşılaşan İmamoğlu kısa süre ayaküstü sohbetin ardından afiyetler dileyerek çalışmalarına devam etti.

İmamoğlu “Sübyan” mektebinin bulunduğu binada incelemelerde bulundu.

Buradaki incelemelerini Çerkez asıllı ressam Hüseyin Avni Lifi kabrini de ziyaret ederek Kültür Varlıkları Daire Başkanı Mahir Polat’tan bilgi aldıktan sonra beraberindekilerle birlikte PİERRE LOTİ tepesinde teleferik’in bulunduğu alanda hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra beraberindekilerle birlikte kahvesini içtikten sonra incelemelerine ümraniyede devam etmek üzere Eyüpsultan’dan ayrıldı.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir