GÜZELTEPE CEM EVİ PLAN NOTLARI HALKIMIZA HAYIRLI OLSUN…

Example HTML page

Güzeltepe Pir Sultan Abdal Kültür ve Dayanışma Derneği’nin Sayın Başkanı Abuzer Çetinkaya ve Yönetim Kurulu arkadaşlarının 10 Yılı aşkın mücadelesi nihayete erdi. İBB Meclisinin 8’inci seçim 3’üncü toplantı dönemi 2’nci bileşimin de Plan notlarının İBB Meclisinde Grubu bulunan CHP, AK Parti, İyi Parti, MHP Gruplarının oylarıyla, oy birliğiyle geçerek yeni bir aşamaya geldi.

Haber Etkin/ Haber Merkezi

 Daha önceki dönem Eyüpsultan Belediye Meclisin de oy birliğiyle geçmesine rağmen bir türlü sonuçlanamayan plan notları kararı, 31 Mart Seçimleri sonrası yeniden Eyüpsultan Belediye Meclisinden AK Parti, CHP, İYİ Parti ve MHP’nin oylarıyla oy birliğiyle geçti ve Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in imzasıyla İBB Meclisine gönderildi.

Güzeltepe Pir Sultan Abdal Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Abuzer Çetin Kaya ve Yönetim Kurulu Üyesi Hatun Kırmızıdağ oylama öncesi gelerek CHP Eyüpsultan ve İBB Meclis Üyesi Ali Haydar İşkar, Gülsüm Polat, Önceki Dönem CHP Eyüpsultan ve İBB Meclis Üyesi, Şimdi Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı ve İmar Komisyonu Üyesi M Sedat Özkan İBB Başkan Vekili Hüseyin Aksu, CHP İBB Meclis Üyesi ve İmar Komisyonu Üyesi Erkan Erdoğan ile iştişareler de bulunarak sohbet ettiler.

İBB Meclisinin 8’inci seçim 3’üncü toplantı dönemi Ekim ayı 2’nci bileşiminde yapılan görüşmelerde Güzeltepe Pir Sultan Abdal Kültür ve Dayanışma Derneği ‘’CEM EVİ’’ Plan notları kararı CHP, AK Parti, İYİ Parti ve MHP’sinin oylarıyla oybirliğiyle geçti.

Güzeltepe Pir Sultan Abdal Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Abuzer Çetinkaya CHP İBB Meclis Grubunu ziyaret ederek İBB Gurup Sözcüsü Tarık Balyalı ve Meclis üyelerine teşekkür etti

‘’ABUZER ÇETİNKAYA’DAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ’’

Güzeltepe Pir Sultan Abdal Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Abuzer Çetin Kaya Yönetim Kurulu Üyesi Hatun Kırmızıdağ, İBB Meclisi’nin Ekim ayı 3’üncü bileşimi toplantısı öncesi meclise gelerek sırasıyla AK Parti, CHP, İYİ Parti, MHP Gruplarını ziyaret ederek teşekkür ettiler.

Geçtiğimiz seçim dönemi Eyüpsultan Belediye Meclisinde Bu dönem ise Eyüpsultan Belediyesi ve İBB Meclisin de görevde bulunan CHP Eyüpsultan ve İBB Meclis Üyesi Ali Haydar İşkar ve Gülsüm Polat Gazetemiz Haber Etkin’e yapmış olduğu açıklamalarında; Eyüpsultan, Güzeltepe Mahallemizin ihtiyacı olan CEM EVİ mücadelesini 10 yılı aşkın bir süredir sürdüren Güzeltepe Pir Sultan Abdal Kültür ve Dayanışma Derneğinin değerli Başkanı Abuzer Çetinkaya ve Yöneticilerini yürekten kutluyorum.

CHP Meclis Grubu olarak ve şahsen 10. Yılı aşkın süredir bizim de takipçisi olduğum Güzeltepe Pir Sultan Abdal Kültür ve Dayanışma Derneği, Cem Evi plan notları İBB Meclisimizde Grubu bulunan tüm siyasi partilerin oylarıyla oy birliğiyle geçti emeği geçen komisyon üyelerimize CHP, AK Parti, İYİ Parti ve MHP Gruplarına teşekkür ediyorum.

Güzeltepe Pir Sultan Abdal Kültür ve Dayanışma Derneği CEM EVİ plan notları Güzeltepe Mahalle Halkımıza hayırlı olsun ‘’ Her şey Çok Güzel Olacak dediler.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir