Gazeteci Timur Soykan ve Murat Ağırel gözaltına alındı

Gazeteciler Timur Soykan ve Murat Ağırel gözaltına alındı. Gözaltına ilişkin açıklama yapan gazeteci Şule Aydın, “Murat ve Timur gözaltına alınıyor. Şu an evlerinde arama yapılıyor. Yeter!” dedi. 

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 100

Gazeteciler Timur Soykan ve Murat ağırel sabah saatlerinde polis tarafından evlerinde gözaltına alındı. Polis ekipleri tarafından her iki gazetecinin de evinde arama yapıldığı Gazeteci Şule Aydın tarafından açıklandı. 

Gözaltına ilişkin açıklama yapan Şule Aydın, “Murat ve Timur gözaltına alınıyor. Şu an evlerinde arama yapılıyor. Yeter!” ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut da sosyal medya hesabından, “Yeter! Gazeteciler Timur Soykan ve Murat Ağırel yine bir şafak operasyonuyla gözaltına alındı. Türkiye’ye bu çirkin görüntüleri yaşatanların, yargıyı sopa olarak kullananların tek amacı iktidarı eleştiren gazetecilere, özgür medyaya gözdağı vermek. Gazetecilik suç değildir! Kahrolsun istibdat, yaşasın hürriyet!” açıklamasını yaptı. 

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir