F TİPİ YERİNE RTE TİPİ YARGIÇLAR GELİYOR!

Example HTML page

Gürsel Karaca
Hürriyet Gazetesinde “Yargıtay Lağvediliyor” diye bir haber var. Haberde; AK Parti, Anayasa Uzlaşma Komisyonu’na sunduğu yargı paketinde çok tartışılacak öneriler gündeme getirdi. Yargıtay’ın kaldırılmasını isteyen AK Parti, yerine yeni üyeler ve yeni başkanlarla “Temyiz Mahkemesi’nin” kurulmasını önerdi.
Diyor.
Erdoğan;
“Bakın şu anda içeride yani 400’e yakın emekli muvazzaf subay astsubayımız var. Bunların hemen hemen ağırlıklı kısmı tutuklu. Ve mağdur veya şüpheli şeklinde zaman zaman çağrılanlar oluyor. Bir ara bir ajan meselesi çıktı. Şimdi hele hele çok daha ağır olanı, yani örgüt kurmaktan, örgüt elemanı olmaktan. Şimdi böyle bir şeyin delilleri kesinse ver hükmünü işi bitir. Ama elinde kesin hükümler yok da sen yüzlerce subayı astsubayı örgüt elemanı olarak veya örgüt kuran olarak hele hele Genelkurmay Başkanını kalkar da bu şekilde değerlendirirsen burası silahlı kuvvetlerin moral değerlerini alt üst eder. O zaman terörle nasıl mücadele edecek bu insanlar. TSK’nın terörle mücadelesine darbe vuruyor. Oralara gönderilecek subay kalmıyor.”
Demişti.
Kimlere?
Sözde Ergenekon davası sürecinden itibaren yazıları ile hem savcı, hem hakim, hem cellatlığa soyunan yandaş gazetecilere(!)..Uçağının kadrolu elemanlarına…

Erdoğan’ı bu noktaya ne getirdi?

Ümraniye’de bir evde bulunduğu söylenen bombalar ile Ergenekon adı verilen bir dava başlatıldı. 2007’den bu yana gelişen olaylar bize bu davaların bir yargı meselesi olmayıp, ülkeyi dönüştürmek için planlanan bir düzen olduğunu ve çok önce planlandığını gösterdi.

AKP bir katakulli ile devlete karşı işlenen suçları“hükümete karşı işlenen suçlar” olarak değiştirince, AKP siyasetini eleştiren her Türk vatandaşı“çete üyesi” olma vasfı kazanmış oldu. Böylece ayağa kalkmayan komutandan, haklarında kitap yazana, kim varsa topladılar.
Erdoğan bütün istihbaratı kendinde topladı. Bütün ülke insanını dinlettiler. Bertaraf etmek istedikleri kişiler için hazırladıkları CD’ler raflarda olsa çok satanlar listesine girer herhalde.
Erdoğan pek mutluydu. Astığı astık, kestiği kestikti.
Bütün bu işleri Fethullah çetesi ile birlikte yapmışlardı.
Ortalıkta güç gösterisi yapacak kimse kalmayınca birbirlerine düştüler.
Cemaat kendini Erdoğan’ın üzerinde görüyor; Amerikan Derin Devletinin uzantısı olarak çalışıyordu. Erdoğan’ın kontrolünden çıkmışlardı. F tipi çete bütün kadroları kendine istiyordu. Bütün sınavlarda yapılan yolsuzluklar, soruların yandaşlara sızdırılması hep F tipi çete işiydi. Bu eylemleri pervasızca yapıyor, sınav yolsuzluklarını “reklamın iyisi-kötüsü olmaz” diyen kapitalist mantıkla ranta dönüştürüyor, sınavları kazanmak isteyenlere tek çare olarak F tipi dershaneleri, ışık evlerini gösteriyordu.

F tipi çete her yolsuzluğun kaymağını yerken, bütün fatura Erdoğan’a kesiliyordu.
Aslında F Tipi çetenin Erdoğan’ı kullanırken öldürmek isteyen bir karadul olduğunu ilk Ergenekon iddianamesini okurken fark etmiştik.
F tipi polis tarafından hazırlandığı anlaşılan iddianamede Erdoğan ile ilgili en ağır ithamlar yer aldığı halde, Gül ile ilgili bütün iddialar ayıklanmıştı. Gül pamuklara sarılmış geleceğe hazırlanırken, bütün işlenen cinayetleri tek bir kişinin, Erdoğan’ın boynuna dolamışlardı.
F tipi çete kontrolden çıkmıştı. F tipi çetenin istediği dışında memur bile alınamıyordu. AKP bu halkayı kırmak, kendi yandaşını getirebilmek için önce bol bol imam aldı. Sonra o imamları diğer kurumlara kaydırdı.

Erdoğan kendine dönen tehdidi gördüğü için karşı savaş başlattı. Askerler ile ilgili konuşmasında fikir yürütenlerin dikkatinden bir cümle kaçtı. Erdoğan; “ben aslında iki numarayım, bir numara Cumhurbaşkanı” diyerek hedefi Gül’e yöneltti.

Gül Erdoğan’ı uçuruma götüren her yasayı onaylamıştır. Gül, bazılarının sandığı gibi Çankaya’nın noteri değildir. Noter kanuna uygun talepleri onaylar. Gül her yasayı onaylayarak, freni patlamış bir araba gibi uçuruma giden Erdoğan siyasetinin infilak etmesine hız kazandırmıştır. Dikensiz koltuk isteği…
Şimdi gördüğünüz kavga sanıldığı gibi; “vatan-millet” kavgası olmayıp, şer cephesinin kurduğu koalisyonda patlak veren senlik-benlik kavgasıdır.

Erdoğan TİB(Telekomünikasyon İzleme Birimi), Emniyet(polis devletin koruyucusudur demişti), Yargıyı F tipi çeteyi hakim kılarak kendi ipini çekmiş oldu. En az yetkili bir memur bile yetkisini yetkisiz biri ile paylaşamaz. Paylaşırsa suç işler. Erdoğan yetkilerini yabancı güçler ve CIA kontrolündeki F tipi çete ile paylaşmıştır. Kendine F tipi çeteden bir hapishane kuran Erdoğan, ava giderken avlanmanın sancılarını çekiyor. F tipi çeteden kurtulmak için kurumları bile lağvedebilir. Temelden çözmenin başka yolu yoktur.

Yargıtay’ın lağvedilmesi, aslında F tipi yargıçların lağvedilme operasyonudur. Yerlerine RTE tipi, yani Recep Tayyip Erdoğan tipi yargıçlar getirilecektir. En azından RTE tipine uyumlu yargıçlar bulunacaktır.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir