EYÜPSULTAN’DA ‘’TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN 98. YILI’’ BÜYÜK COŞKUYLA KUTLANDI

Example HTML page

28 Ekim Perşembe günü Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Garnizon Komutanlığı adına Albay Hakan Ersezer, AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Muhammet Vanlıoğlu, CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş, İYİ Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Mehmet Hulusi Sıvacı, MHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Aydın Yırtıcı, Gelecek Partisi Eyüpsultan İlçe Başkanı Seyit Ahmet Gün, Deva Partisi İlçe Başkanı Arife Yıldırım ve Vatan Partisi Eyüpsultan İlçe Başkanlığı Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün anıtına çelenk sunumuyla başlayan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları 29 Ekim Cuma günü Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara’ın Eyüpsultan Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlediği resepsiyonla Siyasi Parti ve STK’ları kabulüyle başlayarak gün boyu gece yarılarına kadar düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama etkinlikleri gün boyu sürdü.  ÇKD Çağdaş Kadınlar Derneği Alibeyköy Meydanında kutlarken, ADD Çırçır Mahallesi İtfaiye önünde buluşarak fener alayı düzenledi. Eyüpsultan Belediye Başkanlığı Osmanlı Parkında düzenlediği Rafet Elroman konseriyle Belediye Başkanı Deniz Kökenin ve AK Parti-MHP’nin İlçe Başkanlığının da katılımıyla gerçekleşti.

CHP ve İYİ Parti de Göktürk Mahallesinde ortaklaşa düzenlediği Fener alayı yürüyüşüyle kutlamaları gerçekleştirdi.

‘’ÇAĞDAŞ KADINLAR DERNEĞİ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINI HALAYLARLA, TÜRKÜLERLE ve MARŞLARLA KUTLADI’’

ÇKD – Çağdaş Kadınlar Derneği, Başkan Sakine Sayar’ın katılımıyla Vardar Bulvarı Alibeyköy meydanında gün içinde saat 15.00 başlamış olduğu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamasını saat 18.00’a kadar Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği türküler eşliğinde halay çekerek ve 10’uncu yıl marşı, İzmir marşı eşliğinde vatandaşlarında yoğun ilgisiyle büyük bir coşkuyla kutladı.

‘’ADD GELENEKSEL FENER ALAYIYLA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARINI GERÇEKLEŞTİRDİ’’

ADD – Atatükçü Düşünce Derneği Eyüpsultan Şubesi’nin düzenlediği fener alayı saat 19.23 de Çırçır Mahallesi İtfaiye önünden vatandaşların ve dernek üyelerinin büyük katılımıyla gerçekleşti.

ADD’nin Düzenlediği Fener Alayına kutlama etkinliğine ADD Eyüpsultan Şube Başkanı Yıldıray Eser ve yönetim kurulu üyelerinin yanın sıra Millet İttifakının 2019 CHP’li Belediye Başkan Adayı Emel Bilenoğlu katıldı.

‘’EYÜPSULTAN BELEDİYESİ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMASINI, OSMNLI PARKTA ‘’RAFET EL ROMAN’’ KONSERİYLE GERÇEKLEŞTİRDİ’’

Eyüpsultan Belediyesi Osmanlı Parkta düzenlediği Rafet Elroman konseriyle Belediye Başkanı Deniz Köken, Belediye Başkan yardımcıları, AK PARTİ ve MHP’li Meclis üyeleri, AK PARTİ ve MHP İlçe başkanları Muhammet Vanlıoğlu, Aydın Yırtıcı ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla coşkuyla kutlandı.

‘’TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN 98. YILINDA CHP VE İYİ PARTİ’DEN ORTAK FENER ALAYI ETKİNLİĞİ’’

CHP ve İYİ PARTİ Türkiye Cumhuriyeti’nin 98. Yılını Göktük Mahallesinde ortak düzenlediği Fener alayı etkinliği çerçevesinde CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Gökan Zeybek, CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş, İYİ PARTİ Eyüpsultan İlçe Başkanı Mehmet Hulusi Sıvacı, CHP ve İYİ PARTİ Eyüpsultan Belediye Meclis üyeleri, CHP ve İYİ PARTİ Mahalle Temsilcileri, Millet İttifakının 2019 Eyüpsultan ilçesi, CHP’li Belediye Başkan Adayı Emel Bilenoğlu’nun da aralarında olduğu binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

KarfurSA önünden başlayan fener alayı etkinliği Atatürk anıtı önünde son buldu.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir