Eyüpsultan’da 23 Nisan İlk günkü heyecanla coşkuyla kutlandı

Example HTML page

Eyüpsultan’da 23 Nisan Eyüpsultanlıların katılımıyla İlk günkü heyecanla ve coşkuyla kutlandı

Eyüpsultanda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla Atatürk anıtına çelenk sunumu gerçekleştirerek resmi törenle başladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları; Kaymakamlık binasının önündeki Atatürk anıtına Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen, Milli Eğitim İlçe Müdürü Zeliha Yıldız, CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş, AK-Parti İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Selamet, İYİ Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı İbrahim Yıldırım, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Kemal Kahveci, Saadet Partisi Eyüpsultan İlçe Başkanı Mevlüt Karsavran, Çağdaş Kadınlar Derneği Başkanı Sakine Sayar, Atatürkçü Düşünce Derneği Eyüpsultan İlçe Şube Başkanı Yıldıray Eser ve Eyüp Dostları Vakfı’nın Çelek sunumuyla başladı.

Törene İlçe Emniyet Müdürü Levent Türkmen, CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Başkanı Yılmaz Turan ve Grup Sözcüsü Ali Öztürk, Eyüpsultan Belediye Meclisi Başkanvekilleri Özgür Nemutlu ve Kıymet Kaya Koçak, CHP Belediye Meclis Üyeleri Ebru Demir Aslan, Metin Akıncı, Servet Güzel, Adem Sallabaş, Zübeyir Akay, Cafer Parlak, Esra İnci Filizkıran, Mürsel Yüksek, Cihan Sustam, Doğan Akçiçek, Orhan Can, Sakine Sayar, Emre Aykut, Hidayet Ağca, Aydoğan Tulu, Kerim Gül, Arzu Altunay, Şanal Egemen Cantimur, Faruk Şengül, AK-Parti Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Ceren Çolak, Önceki dönem CHP Belediye Meclis Üyeleri Ali Haydar İşkar, Zülfü Çakar, Gülsüm Polat ve Sema Balcı, Siyasi parti ve STK temsilcileri, Mahalle Muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Ardından saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla resmi tören sona erdi.

‘’BAŞKAN DR. MİTHAT BÜLENT ÖZMEN ÇOCUKLARI MAKAMINDA AĞIRLADI’’

CHP’li çiçeği burnunda Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr Mithat Bülent Özmen 23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla  Muhsin Yazıcıoğlu İlk öğretim Okulundan bir gurup öğrenciyi makamında ağırladı ve Günün Belediye Başkanı Özüm Kurtarıcı oldu.

‘’EKSM’DE MİLLİ EĞİTİM İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ KUTLAMASI’’

23 Nisan Kutlamaları Eyüpsultan Kültür Sanat Merkezinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü etkinliğiyle devam etti

Burada ki Etkinliğe Eyüpsultan Milli Eğitim Müdürü Zeliha Yılmaz’ın yanı sıra Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen, Eyüpsultan Emniyet Müdürü Levent Türkmen, CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş ve siyasi partilerin temsilcileri ve Eyüpsultan Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

Eyüpsultan’da bulunan Okullardan gelen öğrenciler müzik eşliğinde bir birinden güzel halk dansları oyunu sundular.

‘’OSMANLI PARK ÇOCUK ETKİNLİKLERİ’’

23 Nisan kutlamaları kapsamında Eyüpsultan Belediye Başkanlığının düzenlediği çocuk etkinliği ve DJ Emun konseriyle çocular ve aileleri birlikte doyasıya eğlendiler.

‘’EYÜPSULTAN KAYAK MERKEZİNDE BUZPATENİ GÖSTERİSİ’’

23 Nisan etkinlikleri kapsamında Eyüpsultan Belediyesi buz pistinde çocuklar muhteşem gösteri sundu Etkinliğe Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen ve CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş’da katıldı.

Dereceye girenlere ödüllerini Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen taktim etti.

‘’GÖKTÜRK FENER ALAYI’’

23 Nisan etkinlikleri kapsamında Eyüpsultan Belediyesi’nin Güktürk’de düzenlenen Fener Alayına Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen ve Eşi Yeşim Özmen ile birlikte katıldı. CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş. CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyelerin de katılımı ile binlerce vatandaş Yaşasın Tam Bağımsız Türkiye diye Atatürk anıtına yürüdü.

‘’ALİBEYKÖYDE FENER ALAYI’’

Eyüpsultan Belediyesinin 23 Nisan etkinlikleri Kapsamında düzenlediği Fener Alayı etkinliğine Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen ve CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş, Önceki dönem ve Yeni Belediye Meclis üyeleri ile binlerce vatandaş Laik Demokratik Türkiye İçin yürüdü.

Yürüyüş Osmanlı Parkta sona erdi.

Burada Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen vatandaşlara hitaben bir teşekkür konuşması yaptı.

Ardından Sabahın erken ssatlerinde başlayan 23 Nisan Etkinlikleri gecenin geç saatlerinde sona erdi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir