Eyüpsultan’da 10 Kasım Atatürk’ü anma törenine halktan büyük ilgi

Eyüpsultan’da 10 Kasım Atatürk’ü anma törenine halktan büyük ilgi

Eyüpsultan’da Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ebediyete uğurlanışının 80 yılında muhteşem anma töreni ile anıldı.

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün 80’ninci anma törenine Eyüp Kaymakamı Abdullah Dölek,Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın,Silahlı Kuvvetler adına Piyade Binbaşı Zafer Ersan Erhan,AKP adına İlçe Başkan yardımcısı Yücel Erence,CHP İlçe Başkanı Sinan Akçiçek,İyi Parti İlçe Başkanı Olcay Uçar,ÇKD Genel Başkanı Sakine Sayar,ADEF Genel Başkanı Saim Diken, ADD,Eyüp Dostları Vakfı,Vatan Partisi,MHP’nin Atatük anıtına Çelek koymaları ile Başladı.


Törene CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı Aday Adayları Cahit ATAKER,Emel BİLENOĞLU,Saim DİKEN,Cemal Özdemir,Mustafa TÜYSÜZ,Emin Atmaca’nın da araların da olduğu Çok sayıda Vatandaş katıldı.

Eyüpsultan Kaymakamı Abdullah Dölek

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın


Silahlı Kuvvetler çelengi

Devlet ekranının ardından anıta CHP İlçe Başkanı Sinan Akçiçek’in çelenk koyması acaba AKP Eyüpsultan’da seçimleri kaybediyor mu yorumlarına neden oldu.

AKP her zaman olduğu gibi İlçe Başkan yardımcılığı düzeyinde katıldı.


Resmi Törenlere uzun süre katılmayan MHP İlk kez katılım sağlaması ise AKP-MHP ortaklığı sona erdi tartışmalarını da Eyüpsultan’da başlattı.

İyi Parti İlçe Başkanı Olcay Uçar

ADEF Genel Başkanı Saim Diken



ÇKD Genel Başkanı Sakine Sayar


ADD Çelengi



Çelenk koyma merasiminin ardından sirenlerin çalması ile birlikte saygı duruşu yapıldı İstiklal Marşının okunması ile resmi törenler son buldu.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir