Eyüpsultan Kaymakamı Abdullah Dölek basınla buluştu

11.02.2019 Pazartesi günü Eyüpsultan Kaaymakamı Abdullah Dölek Eyüpsultan Yerel Basını ile öylen yemeğin de bir araya geldi.

Eyüpsultan Kaymakamı Abdullah Dölek ile Eyüpsultan’ın geleceğine dair sohbet ettik.

Eyüpsultan Defterdar Mahallesin de bulunan Alfa Agız ve Diş Sağlık merkezi Baş Hekimi İsmail Güleç’in misafiri olduk.

Büyük bir misafir severlik örneği ile karşılayan Alfa Ağız ve Diş Sağlık merkezi Başhekimi İsmail Güleç Alfa Agız ve Diş sağlık merkezi hakkında bilgi veren Güleç Türkiye’nin çeşitli illerinin yanın sıra 25 Ülkeden hastalarının olduğunu Sağlık turizm açısından Türkiye’nin çok önemli bir üst haline geldiğini ifade etti.

Başhekim İsmail Güleç Eyüpsultan İlçemizin de tarihsel ve inanç açısından çok önemli bir merkez olduğunu bu alan da kendilerinin de katma değer üreterek hizmet etmek istediklerini söyledi.

Eyüpsultan Kaymakamı Abdullah Dölek de Eyüpsultan ilçemizde bu türden ve başka alanlarda çok ciddi üretim merkezlerinin bulunduğunu yerel basının bu tür merkezleri tanıtarak Eyüpsultan ilçesine önemli hizmetler edeceğini düşündüğünü söyledi.

Eyüpsultan Kaymakamı Abdullah Dölek sözlerine şu ifadelerle devam etti;

Çağımızın bağımlılığı olan teknoloji bağımlılığı ve madde bağımlılığı,tütün bağımlılığı ile hepimiz etkin mücadele etmeliyiz.

Geleceğimiz olan çocuklarımızı bu kapsamda ciddi sorunların beklediğini günün beli saatlerinde en azından teknolojiden uzaklaşarak ona olan bağımlılığımızı başka kültürel etkinliklerle doldurabilirsek doğru işler yapmış oluruz dedi.

Toplumun okuma alışkanlığının neredeyse yok olma durumuna geldiğini çocuklarımızı okuma alışkanlığı kazandırarak daha bilinçli bir toplum oluşturmamız mümkündür dedi.

Teknolojiyi yerinde ve zamanında kullandığımız da ancak verim almış oluruz diğer zamanlarımızı toplumsal ilişkilere ayırmalıyız dedi.

Bu konuda da basınımıza ve tüm kurumlarımıza önemli görevler düşüyor hepimiz üzerimize düşen görevleri yerine getirdiğimiz de daha mutlu bir toplum oluruz bu bizim anadolu kültürümüz de var sanırım ihmal ettik son zamanlarda dedi.

Yapılan karşılıklı değerlendirmenin ardından toplantı sona erdi.

Alfa Ağız ve Diş sağlığı merkezi hizmetlerine www.adcdent.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Adres: Defterdar Mahallesi Demirkapı Rami Cad No:6/A Eyüpsultan /istanbul

Alper Temuralay

Alper Temuralay Hastanemizde hizmet vermektedir. Randevu için 0212 497 44 88 ve 0544 497 44 88 numaralı telefonlarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir