Eyüpsultan ilçemizin Tanınmış Fotoğrafcısı Metin Türkmen’nin Kız Kardeşi Engin Uzunoğlu vefat etti

Example HTML page

Eyüpsultan İlçemizin tanınmış Fotoğrafcısı Metin Türkmenoğlu Abimizin biricik kız kardeşi Engin Uzunoğlu hakkın rahmetine yürüdü.

Haber Etkin Ailesi olarak Merhum Engin Uzunoğluna Allahtan rahmet Türkmenoğlu ve Uzunoğlu ailelerine Başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Engin Uzunoülunun cenazesi 05.01.2019 Cumartesi günü Öyle namazında sevenleri ve Ailesinin katıldığı törenin ardından Eyüpsultan Kabristanında ki ebedi istirahatgahına yolcu edildi.

Cenaze törenine Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın,CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Tüysüz,Emel Bilenoğlu,AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken,AK Parti İlçe Başkanı Adem Koçyiğit,Demokrat Parti Eski İlçe Başkanı Muzaffer Polat,Nişanca Mahalle Muhtarı Ramazan Güven,CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi İsmail Altuntaş,Eyüpsultan Eski Belediye Başkanı Ahmet Genç,CHP Eyüpsultan İlçe Başkan Yardımcısı Arzu Özen,Güzeltepe Pir Sultan Abdal Derneği Başkanı Abuzer Çetinkaya ve çok sayıda seveni katıldı.

CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Sinan Akçiçek Ve Eyüpsultan Belediye Başkan Aday Adayı Saim Diken İstanbul dışında bulunmaları sebebi ile cenazeye Çelenk gönderdi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir