Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcısı CEVDET YILDIZ’dan Çağdaş Kadınlar Derneği’ne ziyaret

Example HTML page

Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcısı CEVDET YILDIZ, Çağdaş Kadınlar Derneği’ne ziyarette bulundu

Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Yıldız Çağdaş Kadınlar derneğinin Alibeyköy de bulunan dernek merkezinizin de Başkan Sakine Sayar ve dernek yöneticilerini ziyaret etti.

Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Yıldız 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Çağdaş Kadınlar Derneğini ziyaret etti. Dünyamızı ve ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle az sayıda dernek yöneticilerinin bulunduğu ziyarette hijyen ve mesafe kurallarına riayet edildi.

Misafirini kapıda karşılayan Çağdaş Kadınlar Derneği Genel Başkanı Sakine Sayar’ın ve Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Yıldız’ın pozitif enerjileri sayesinde ziyarettin dostluk ve kardeşlik havasında Eyüpsultan için verimli bir geçmesi noktasına gelmesine vesile oldu.

Başkan Yardımcısı Yıldız, konuşmasına Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in selamlarını sunarak başladı.

Genelde ülkemizde ki kadın sorunlarının konuşulduğu ziyaret bir anda, Eyüpsultan yerelinde sosyal sorumluluk projelerinin özellikle kadın sorunlarının çözümüne yönelik Eyüpsultan Belediyesi ile Çağdaş Kadınlar Derneği birlikte projeler geliştirebileceği noktasına kadar sohbet edildi.

Yapılan sohbetin notlarını alan Başkan Yardımcısı Yıldız, bu önerileri samimi bulduğunu, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’e ileteceğini söyledi.

Yapılan sohbetlerin ardından Başkan Yardımcısı Yıldız, Eyüpsultan Belediye Başkanlığının 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü için hazırlamış olduğu kısa süre önce vefat eden ‘’Doğan CÜCELOĞLU’nun BİR KADIN BİR SES Kitabını dernek yönetimine ve orada bulunan basın mensuplarına taktim edip sıcak karşılama için ÇKD yönetimine ve Başkan Sakine Sayar’a teşekkür ederek ziyaretini sonlandırarak dernek merkezinden ayrıldı.

Dernek Başkanı Sakine Sayar misafiri Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Yıldızı’ ı kapıya kadar aynı sıcaklıkla uğurladı.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir