EYÜPSULTAN ANADOLU LİSESİ ROKET TAKIMINDAN BÜYÜK BAŞARI

Example HTML page

Aksaray’da TEKNOFEST 2022 Roket Yarışması Türkiye Finallerinde, Lise Kategorisinde Eyüpsultan Anadolu Lisesi Roket takımı Fizik Öğretmeni Hasan Koçali yönetiminde büyük başarıya koşuyorlar.

Tüm hazırlıklarını kendi imkanları ile toparlayarak roket parçalarını atölyelerde toplayıp yazılımını gerçekleştiren Fizik Öğretmeni Hasan Koçali yönetimindeki ‘’Eyüpsultan Anadolu Lisesi Roket Takımı’’ göstermiş olduğu üstün başarı ile geleceğe güneş olarak doğma yolunda emin adımlarla koşuyor.

Konu ile ilgili bir görüşme yaptığımız Eyüpsultanın önde gelen sevilen  İş insanlarından Eyüpspor Eski Başkanı ve Eyüpsultan Lisesinden Yetişenler Vakfı Başkanı Ahmet Muammer Torun Zengani ile yapmış olduğumuz görüşmede Eyüpsultan İlçemizde o kadar yetenek var ki fırsat verildiğinde neler yapabileceklerini ve büyük başarılara imza atacaklarını gösteren Eyüpsultan Anadolu Lisesi Roket Takımı sadece bizlere bir hatırlatma yaptı.

Gerek İlçemizde gerek ise Ülkemizde bu girişimleri büyük bir özveri ile desteklememiz gerekir ifadelerinde bulundu.

Ahmet Muammer Torun Zengani sözlerinin devamında şu ifadelere yer verdi:  

‘’Eyüpsultan Anadolu Lisesi Roket Takımı’nın’’ kendi imkanları ile büyük bir emekle, özveri ile gerçekleştirdikleri bu çalışmayı sergilemek üzere Aksaray İlimizde gerçekleşen TEKNOFEST 2022 Roket Yarışması Türkiye Finallerinde, Lise Kategorisinde yarışmaları için ulaşım ve iaşe desteğinde bulunan İlçemizin yetiştirdiği büyük değerlerden ‘’Özer Ailesinin beşinci kuşak temsilcilerinden İş ve Siyaset İnsanı Ferzan Özer’e’’ katkıları ve yardımlarından dolayı teşekkür ederim.

 Yine değerli İş ve Siyaset Kadını Emel Bilenoğlu hanımefendiye katkılarından dolayı teşekkür ederim.

İmkanlar ölçüsünde bu gibi çalışmaları Eyüpsultan İlçemizin yetiştirdiği değerleri dayanışmaya ve yardımlaşmaya davet ediyorum. Eyüpsultan Anadolu Lisesi Roket Takımımıza bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilerim dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir