CHP’li Gökan Zeybek’in abisi Feridun Zeybek dualarla son yolculuğuna uğurlandı

Example HTML page

CHP Parti Meclis üyesi ve  İstanbul Milletvekili Gökhan Zeybek’in abisi merhum Feridun Zeybek’in Sarıyer Merkez Caminden düzenlenen cenaze töreni ile Zekeriyaköy mezarlığındaki ebedi istirahat ahına sevenlerinin ve dostlarının dualarla uğurlandı…

CHP Parti meclisi üyesi Istanbul millet vekili Gökhan Zeybek’in abisi merhum Feridun Zeybek’in cenaze törenine CHP Genel Başkanı Kemal KIlıçdaroğlu Programının yoğunluğu nedeniyle katılamadığı cenaze törenine çelenk göndererek Zeybek ailesinin acısını paylaştı.

CHP Genel Başkan Yardımcıları, MYK Üyeleri, Milletvekilleri, geçmiş dönem milletvekilleri ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kadıköy Belediye Başkanı Şendil Dara Odabaşı, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, CHP ilçe başkanları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri İBB ve İlçe Belediye Meclis Üyeleri, siyasi arkadaşları ve dostları bu acılı günde Gökan Zeybek başta olmak üzere Zeybek ailesinin yanlarında bulunarak acılarını paylaştılar.

Yine işlerinin yoğunluğu nedeniyle cenaze merasimine katılamayan kişi ve kurumlar çelek göndererek Zeybek ailesinin üzüntüsünü paylaştılar.

Zekeriyaköy mezarlığında defin sonrası akşam ezanına müteakip Zeybek ailesinin bahçelerinde kuran okundu ve aşure ve lokma dağıtıldı.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir