Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya, CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş’ı ziyaret etti

Example HTML page

Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya, As Başkan Fatih Kulaksız CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş’ı makamın da ziyaret ederek iadeyi ziyaret gerçekleştirdi.

İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş misafirleri: Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya ve As Başkan Fatih Kulaksız‘ı Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkanı Mustafa Tüysüz, Eyüpsultan ve İBB Meclis Üyesi Grup Sözcüsü Ali Haydar İşkar, Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi ve Spor Komisyonu üyesi Ramazan Güven, İlçe Kadın Kolu Başkanı Arzu Altunay, İlçe Gençlik Kolu Başkanu Taylan Parlak, İlçe Başkan Yardımcıları Sadan Kırcalı, Didem Engin Eraslan,Filiz Tunç Yıldırım, İlçe Sekretei Esra İnci Filizkıran, ile birlikte karşılayarak ağırladı

Eyüpspor Kulübü Başkanı Murat Özkaya ve As Başkan Fatih Kulaksız Eyüpspor Kulübünün renkleri Eflatun Sarı renkli 58 numaralı formayı armağan ettiler.

Bir süre sohbet ettikten sonra Eyüpspor – Serik Belediye Spor maçını izlemek üzere ayrıldılar.

EYÜPSPOR BAŞKANI MURAT ÖZKAYA KİMDİR?

Murat Özkaya 2005 yılında kurulan Metal Oto’nun sahibi. Metal Oto, Türkiye genelinde yaklaşık 9.000 araç filosu ve 500 personeli ile 25 ilde faaliyet gösteriyor. 2018 yılında Metal Oto bünyesine katılan Central Rent a Car ve İngiltere menşeili Green Motion markaları ile bireysel kullanıcılara ve kurumsal firmalara günlükten 6 aya kadar olan vadelerde kısa dönem araç kiralama hizmeti sunuyor. 

Murat Özkaya, 2019 yılının yaz aylarında Eyüpspor’un başkanı olarak seçilmişti. Özkaya’nın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Sixt Rent a Car firması ise Galatasaray’ın ve Eyüpspor’un forma göğüs sponsorudur.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir