Eyüpspor 3. Lig'e Düştü

Eyüpspor 3. Lig'e Düştü

Eyüpspor 3. Lig’e Düştü

Eyüpspor 3. Lig'e Düştü

Eyüpspor 3. Lig’e Düştü

Spor Toto 2. Lig Kırmızı grupta küme düşecek son takımın belli olacağı İskenderun DÇ- Eyüpspor maçı öncesinde Eyüpspor kafilesi ciddi tehlike atlattı. İstanbul temsilcisinin otobüsü taşlanırken Eyüpspor forması giyen Eski Beşiktaşlı Ali Cansun twitter hesabından yaşananlara isyan etti.

Tecrübeli futbolcunun paylaştığı fotoğraflarda takım otobüsünün taşlandığı ve camlarının kırıldığı açık bir şekilde görülürken Ali Cansun can güvenliklerinin olmadığını söyledi.

EYÜPSPOR KÜME DÜŞTÜ-

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta son hafta mücadelesinde deplasmanda İskenderun Demir Çelikspor’a 2-1 mağlup olan Eyüpspor’da küme düşmenin üzüntüsü yaşanıyor.

Ligde aralıksız 12 sezon mücadele eden eflatun-sarılı takım, 2013-2014 sezonu sonunda Spor Toto 3. Lig’e düştü. 2001-2002’de 3. Lig 5. Grup’ta ikinci olarak 2. Lig’de mücadele etme hakkı elde eden Eyüpspor’un bu macerası 12 yıl sürdü.

2002-2003’ten itibaren 2. Lig’de yer alan Eyüpspor, bu sezon 34 maçta 9 galibiyet, 9 yenilgi ve 16 mağlubiyet alıp 36 puan topladı ve 18 takımlı Beyaz Grup’ta 16. olarak küme düştü.

– Son haftada küme düşmeme mücadelesi verdiği rakibine yenildi

Eyüpspor, ligin son haftasında küme düşmeme mücadelesi verdiği İskenderun Demir Çelikspor’a konuk oldu.

34. hafta öncesinde 34 puanlı rakibinin 2 puan önünde bulunan eflatun-sarılı ekip, rakibine 2-1 mağlup olunca 1 puan geriye düştü. İskenderun Demir Çelikspor, elde ettiği galibiyetle ligde kalmayı başarırken, Eyüpspor da 3. Lig’in yolunu tuttu.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir