Eyüp Camii Meydanındaki Revaklar tepki çekti

revaklar rewaklar

Dursun Kılıç/ Selahattin Sorucu

 

EYÜP-Ramazanın gelmesiyle birlikte Eyüp cami meydanına Eyüp belediyesince yerleştirilen Revaklar çirkin bulundu. Eyüp cami meydanında hemen cami girişine yerleştirilen Revakların ne işe yaradığı ve neden yerleştirildiği sorgulanıyor. Konuyla ilgili Troyka medya grubumuzu arayan okuyucularımız Bu yıl Ramazan ayı dolayısıyla Eyüp belediyesince Eyüp cami meydanına yerleştirilen Revakların çok çirkin görüntü oluşturduklarını dile getirerek” Bu Revaklar neden meydana yerleştirildi neden oraya konuldu” diyerek tepkilerini ortaya koydular.

Camii meydanında bu yıl keşmekeşlik yaşanıyor

Öte yandan bu yıl Ramazan dolayısıyla Eyüp cami meydanında yoğun bir hareketlik gözleniyor. Eyüp belediyesince Cami meydanına yerleştirilen Revakların yanı sıra bazı televizyon kanalları için Stüdyo yapılması ve Eyüp belediyesince etkinlik sahnesi içinde yer ayrılmasından dolayı adeta Cami meydanında keşmekeşlik yaşanıyor.

Kadir gecesi iki milyon insan gelecek ama meydanda yer yok

Eyüp ilçesi tarihi ve turistik yapısıyla ön plana çıkan bir ilçe olarak hep dikkat çekti, özelikle inanç turizmi açısında yüksek katma değere sahip olan Eyüp ilçesinde özel gün ve gecelerde milyonları bulan ziyaretçilerle dolup taşıyor. Ramazan ayı dolayısıyla çok sayıda ziyaretçiye ev sahipliği yapan Eyüp ilçesinde Kadir gecesi iki milyon ziyaretçi geliyor. Bu yıl Revaklar ve Televizyon stüdyoları, etkinlik sahnesinden dolayı kadir gecesi Eyüp sultan camiine ziyarete gelecek iki milyon insanın nereye sığacağı ise merak konusu oldu.

 

 

 

 

 

Example HTML page

4 Comments

  • Salih Hacıoğlu dedi ki:

    Revakların çirkin bulunduğunu söylebilmeniz için büyük çoğunluğun böyle düşünüyor olması gerekmez mi ? Elinizde bir veri var ise lütfen paylaşın ya da 1-2 telefon görüşmesi ile yaptığınız haberi derhal kaldırın…

  • suna dedi ki:

    çirkin de laf mı berbat, görüntü kirliliğinden başka bir şey değil …

  • SAKİNE SAYAR dedi ki:

    Eyüp cami yanına Stüdyo yapılması ve Eyüp belediyesince etkinlik sahnesi içinde yer ayrılmasından dolayı adeta Cami meydanında neler oluyor dedir’ti bana ,bu akşam Eyüp’te idim şok oldum. yahu arkadaş sahile yapın alan geniş neden ısrarla Eyüp cami önü peki soruyorum mezarlık yanında geçtiğimizde araç teyibi kapatan bizler değilmiyiz muhterem Dindarlar soruyorum size Eyüp Sultan hz kabri önüne ve o kadar mezarın yanına ne Hakla yaparsınız sizin İbadettiniz reklam başka bir şey değil kınıyorum, o sahneden ilahilerde okunacak şarkılarda ,türkülerde eeeeeeeeee sanatcı getirip boy göstermiycekmisiniz

  • Selahattin Birsan dedi ki:

    Araplaşma isteğinin, estetik tanımaz inatçılığı gittikçe artmaktadır. Türk olmayı unutup Araplaşma’nın yayılmasını önlemek, seçimlerde CHP’de birleşmekle olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir