CHP Eyüp’te Kartalkanat sürprizi

Example HTML page

Her seçim döneminde aday, adayı olan deneyimli siyasetçi bu dönem şaşırttı

chp haber ahmet kartalkanat

Dursun Kılıç

EYÜP-CHP Eyüp ilçesinde 2014 Mart ayında yapılacak yerel seçimler için aday, adayı olacak ilce yönetim kurulu üyelerinden bazıları istifa etti. CHP Eyüp ilçesinde 2014 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde aday, adayı olmak için ona yakın yöneticinin istifa ettiği kaydedildi.

CHP Eyüp’te yerel seçimler için aday adayı olacağına kesin gözüyle bakılan CHP Eyüp ilçe başkanı Ahmet Kartalkanat’ın aday, adaylık için istifa etmemesi şaşırtıcı bulundu.

2004 yılında CHP Eyüp belediye başkan adayı olan Kartalkanat, 2011 yılında yapılan genel seçimlerde ikinci bölgede milletvekili aday, adayı olmuştu.

CHP Eyüp kulislerinde son bir yıldır CHP Eyüp belediye başkan aday, adayı olacağı yönünde sürekli adı geçen Kartalkanat ’ın neden CHP Eyüp’ten belediye başkan aday, adayı olmadığı sorgulanıyor.

İlçe başkanlığına devam kararı

 

Adı nöbetçi aday, adayı olarak CHP Eyüp ilçesinde dilendirilen deneyimli siyasetçi, Ahmet Kartalkanat’ın 2014 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde CHP Eyüp ilçesini ilçe başkanı olarak seçimlere taşıyacağı bildirildi. CHP Eyüp ilçe başkanlığını halen sürdüren deneyimli siyasetçinin son haftalarda sürekli aday, adayı olacağı söyleyip, son gün aday adayı olmadığını söylemesi partisi içinde ’de çok yadırgandı.

 

 

 

Example HTML page

One Comment

  • Yürekli Gençler dedi ki:

    Hakkaten de bizim içinde bir süpriz oldu. Yani 6 aydır örgüt toplntısı yapmayan. kendi yöneticilerini döven, gazetecisini tokatlayan. Enteresan gazetecisi de buna duyarsız kalan. Gençlik kollarında şaibeler olan, KAdın Kollarında kimin nerde ne yaptığı belli olmayan. Bir süprizler yılıydı. TŞKLER KARTALKANAT. NE KADAR İYİ YÖNETTİĞİ GÖRDÜK..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir