Erdoğan yerel seçim adayları için tarih verdi!

Example HTML page

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefet içinde yaşanan tartışmaların üzerinde durmadıklarını söyleyerek, yerel seçimler için adayları bu ay sonuna kadar ‘peyderpey’ açıklayacaklarını duyurdu.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Macaristan ziyareti dönüşünde gazetecilerle bir uçak sohbeti yaptı.



Erdoğan, bir gazetecinin yerel seçimler öncesinde, CHP ve İYİ Parti arasında yaşanan ittifak tartışmalarının ardından CHP’nin DEM Parti’yle görüşmesini sormasına “Biz bu konuda kendimize bakıyoruz” yanıtını verdi.

Erdoğan, “Biz bu konuda kendimize bakıyoruz, diğerleri ne yapmış, ne yapıyor bunun üzerinde durmuyoruz. Bizim şu anda Cumhur İttifakı olarak biliyorsunuz bir yolculuğumuz var. Burada da Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti olarak beraber bu yolculuğumuzu devam ettiriyoruz” dediği açıklamasında, kendi adaylarını ne zaman açıklayacaklarına dair de ipucu verdi.

‘AY SONUNA KADAR PEYDERPEY…’

Erdoğan, şunları söyledi:

“Geçen hafta içinde malum gerek Yeniden Refah Partisi gerek HÜDA PAR gerek diğer iki ortağımızla da görüşmelerimizi yaptık. Şu an itibarıyla ekiplerimiz birbirleriyle temas halinde. Genel Başkan Vekilimiz Efkan Ala ile Genel Başkan Yardımcılarımız Ali İhsan Yavuz ve Yusuf Ziya Yılmaz bizim bu görüşmelerle görevlendirilmiş arkadaşlarımızdır. Bu arkadaşlarımıza gösterilen muhataplar kimlerse onlarla arkadaşlarımız görüşmeleri yapıyorlar. Biz de bu arada illerimizi, büyükşehirlerden başlamak üzere davet ediyor görüşlerini alıyoruz.

Ankara, Adana, İzmir ve Pazar günü de İstanbul’da bütün arkadaşları davet ettik. Bu arkadaşlarımızla İstanbul’da toplantımızı yaptık. Şimdi, yarından itibaren tekrar kaldığımız yerden devam edeceğiz. Ay sonuna kadar da peyderpey aldığımız bu temayüllerin neticelerini açıklamaya başlayacağız. Bütün bunlarla beraber Cumhur İttifakı’nda ilçelerde kimlerle gireceğiz, Meclis üyeliklerinde kimleri Meclis üyesi olarak belirleyeceğiz, bunları arkadaşlarımız da birer birer görüşüyorlar. Şu ana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadan çalışmalarımız devam ediyor. Bizde kavga, gürültü yok, rahatız. Ama diğer ittifaktaki durumu zaten izliyorsunuz, benim size anlatmama gerek yok. Kavgayla, gürültüyle zaten bir yere varılmaz. İnşallah sonu iyi olacak.”

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir