Emin et mangalbaşı görkemli törenle açıldı

Emin et mangalbaşı görkemli törenle açıldı (1)

Emin et mangalbaşı görkemli törenle açıldı (1)

Emin et mangalbaşı görkemli törenle açıldı (2)

Emin et mangalbaşı görkemli törenle açıldı (3)

Emin et mangalbaşı görkemli törenle açıldı (7)

Emin et mangalbaşı görkemli törenle açıldı (6)

Emin et mangalbaşı görkemli törenle açıldı (5)

Emin et mangalbaşı görkemli törenle açıldı (4)

Emin et mangalbaşı görkemli törenle açıldı (1)

Emin et mangalbaşı görkemli törenle açıldı (1)

Emin et mangalbaşı görkemli törenle açıldı (9)

Emin et mangalbaşı görkemli törenle açıldı (10)

Emin et mangalbaşı görkemli törenle açıldı (11)

Emin et mangalbaşı görkemli törenle açıldı
Haber merkezi

ALİBEYKÖY-Alibeyköy bölgesinde tanınmış işadamı Emin Atmacanın işletmeciliğini yaptığı Emin et mangal başı yapılan görkemli törenle açıldı. Geçtiğimiz cumartesi günü Atmaca AVM’nin giriş katında hizmete giren emin et mangalbaşı açılışına çok sayıda davetli katıldı. İş, spor siyaset dünyasının tanınmış simaların yanı sıra
CHP İstanbul Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, CHP Eyüp Belediye başkan adayı Ferzan Özer, CHP Belediye başkan aday adaylarından ve KAS-KON Genel başkanı Selami Çelebioğlu, Cahit Ataker, CHP Belediye meclis üyesi Sedat Özkan, AK Parti meclis üyeleri İsmet Laçin ve Seçkin Turan, Eski belediye başkan yardımcısı Ahmet Malatyalı, 2009-2014 CHP meclis üyeleri Bilal Karaca, Yaşar Durmuş, Haydar Parlak, Cem Boya yönetim kurulu başkanı Safi Karayalçın, Birlik turizm yönetim kurulu başkanı Ali Usal, Emti İnşaat yönetim kurulu başkanı Ali Akçiçek, Eyüpspor Başkanı Şevket Sever, İşadamı Halit Atmaca, Kurtlar vadisi dizisin de Erhan Karakterini canlandıran Erhan Ufuk, Eski Milli Futbolcu Rıza Çalımbay, CHP Yönetim Kurulu üyesi Halit Karaman, TDH İstanbul il başkanı Mehmet Ali Oğuş, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Şişli belediye meclis üyeleri, İşadamı Sebahattin Uzuner, İşadamı Mustafa Tüysüz, İşadamı Servet Okucu, Metak Mimarlık Yönetim kurulu başkanı Mimar Metin Akıncı, AKDOĞU Başkanı Hasan Kızılkaya, Avukat Hadi Işık, CHP eski kadın kolu başkanları Sakine Sayar, Fatma Demir ve çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta Mustafa Sarugül’ün açılışı yapmasının ardından semazen gösterileri yapıldı.
Emin et mangalbaşı ‘nın açılışında bir konuşma yapan Atmaca Şirketler Grubu Yönetim kurulu Başkanı Emin Atmaca;Bugün buraya gelip beni onurlandırdığınız için siz değerli dostlarıma teşekkür ediyorum diyerek başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü; Bugün burada Erzurum Karayazı da bulunan çiftliğimden gelen mamulleri siz değerli dostlarımla paylaşmak istedim doğal kaynağından doğal olarak üretilip yetiştirilen bu ürünlerimizle siz değerli arkadaşlarımın hizmetinde olacağız. Etin en güzeli mangalda olur, mangalın en güzeli Emin Mangalbaşında yapılır, sloganı siz dostlarımıza hizmetin en iyisini sunabilmek için buradayız dedi.

Alibeyköy Atmaca AVM girişinde hizmete giren Emin et mangalbaşı Son derece titizlikle tasarlanmış iç mekan oturma düzeni ile sekiz ve onar kişilik özel tasarım masalarda mangal başı keyfi artık hayal değil. Otuz çeşit et, tavuk ve sucuk ürünlerini istediğiniz kadar alıp, istediğiniz gibi pişirip yiyeceğiniz Emin Mangalbaşı’da ailenizle, iş çevrenizle, dostlarınızla son derece keyifli ve sıcacık vakit geçirebileceğiniz harika bir atmosfere sahip olup; aynı zamanda da Erzurum da kendine ait olan çiftliğinden tazecik ve tertemiz etlerinizi zevkle ızgara yapabileceğiniz bir mekândır. Etin en güzeli mangalda olur, mangalın en güzeli Emin Mangalbaşında yapılır.
Doğal Ürünler Emin Mangalbaşın’da
2010 yılında Emin Atmaca, en büyük ideallerinden birini gerçekleştirir ve bir ziraat ülkesi olan Türkiye’de, modern çiftçilik ve süt hayvanı yetiştiriciliğinin ülke ekonomisi açısından önemini bir kez daha vurgulayarak, modern bir çiftlik kurma yolundaki ilk adımı atar. Erzurum’a 130 km mesafede; Karayazı’da 4800 dönümlük bir araziye, arazinin içerisinden geçen karayolu ile hizmet vermektedir. Kaliteli ve en yüksek verimde ürün elde etme vizyonunu benimseyen profesyonel kadrosu ile ATMACA SÜT VE ET ÜRÜNLERİ yoluna emin adımlar ile devam etmektedir. En son teknoloji kullanılarak çevre bilinci ile üretim yapılmaktadır. 2008-2009 sezonunda toplam 4800 dönüm , arpa, mısır ve hayvan yemi ekimi gerçekleştirilmiştir. İleriye dönük organik – sürdürülebilir tarım ve modern çiftçilik üzerine kapsamlı planları olan ATMACA SÜT VE ET ÜRÜNLERİ Türk tarım sektöründe lider bir konumda olmayı amaçlamaktadır. İçiniz rahat olsun! Çiftliğimizde 7000 m2 kapalı alana sahip modern tesislerimizde ilk günkü tazeliklerini korumak için pastörize edilip size hijyenik ve güvenli olarak sunuluyor. ATMACA SÜT VE ET ÜRÜNLERİ , 20 ton/ gün kapasiteye sahip modern çiftliğimizde hem süt hem de süt ürünlerinde yüksek kaliteye sahip ürünler üretmeyi,size olan değişmez sorumluluk ilkesi olarak benimsiyor.
Yeni dönemde ise besicilik işine girerek doğal yollardan üretilen doğal olarak halkın damak tadına uygun hale Emin Atmaca besi çiftliğinden gelen mamüllerle Eyüp ve tüm İstanbul’luların hizmetine girdi. Tecrübeli ve titiz personeli ile yoğun bir ilgi ile karşılaşacaklar diyebiliriz.

Example HTML page

One Comment

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir