Emel Bilenoğlu CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı aday adaylık başvurusunu yaptı

Example HTML page

Emel Bilenoğlu; İnşallah temayül yoklaması olur. Örgütümüzün kabullenemediği bir belediye başkanı adayı olmak istemem hiçbir zaman. Ben örgütümüzün sağ duyusuna güveniyorum, kalbindeki güzel duygulara inanıyorum ve kendimi de örgütümüze teslim ediyorum.

2019 Yerel seçimlerinde Millet ittifakının CHP’li Eyüpsultan Belediye Başkanı adayı olan Emel Bilenoğlu yaklaşan 2024 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden varım dedi. Bilenoğlu aday adaylık dosyasını CHP Eyüpsultan İlçe Başkanlığında arkadaşlarının alkışlarıyla İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş’a teslim etti.

Doğan Sarıtaş konuşmasında şu ifadelere yer verdi;  

‘’BİRLİKTE KAZANACAĞIZ 31 MARTTA EYÜPSULTAN’DA CHP BAYRAĞI DALGALANACAK’’

Kısa bir konuşma gerçekleştiren İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş 4. yıl önce ilçe başkanı olduğumda Eyüpsultanda CHP’yi iktidara taşıyan ilçe başkanı olmak istiyorum demiştim. Buradaki arkadaşlarımız dahil hepimiz Eyüpsultan da iktidar olmayı istiyoruz. Gerçekten çok araştırarak inceleyerek bir sürece gidiyoruz. Tabi ki bu bir demokratik yarış Emel hanım dahil bütün aday adayı arkadaşlarımız böylesine kutsal bir görev için mücadeleye, yolculuğa çıkıyorlar. Ben tüm Belediye Başkanı ve Meclis üyesi aday adayı arkadaşlarımıza çıkmış oldukları iktidar mücadelesinde başarılar diliyorum. Hep birlikte kazanacağız 31 Martta Eyüpsultanda CHP bayrağı dalgalanacak dedi.

Emel Bilenoğlu ise yapmış olduğu konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

‘’İNŞALLAH TEMAYÜL YOKLAMSI OLUR, ÖRGÜTÜMÜZÜN KABULENEMEDİĞİ ADAY OLMAK İSTEMEM HİÇBİRZAMAN’’

Çok kıymetli arkadaşlarım 2019’dan beri bana yol arkadaşlığı ettiniz. Bütün arkadaşlarımıza CHP örgütümüze İlçe başkanlarımıza ve yöneticilerimize, mahalle birimlerimize, Gençlik ve Kadın Kolları yönetimlerimize, İl başkanı yardımcılarımıza, İl başkanlarımıza çok teşekkür ederim.

Ben çok konforlu dolu, dolu bir beş yıl geçirdim. Ne yazık ki 31 Mart 2019 yerel seçimlerini ortalaması çok yüksek olmasına rağmen az bir farkla seçimi kaybetmenin üzüntüsünü hep birlikte yaşadık. 2019 seçimlerinin hemen ardından başlayarak bu 5 yılı çalışarak atlattık. Çok badireler atlattım. Neredeyse 5 yılın 1 yılını mahkemelerde geçirdik İl başkanımız yargılandı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız yargılandı, Milletvekili arkadaşlarımız yargılandı. Parti olarak hukuksal olarak türlü çeşitli sıkıntılar yaşadık.

Ama yılmadık. İlçe Başkanlığımız kurumsal yapısında çalışmalarını sürdürürken bende 108 bin oyun hatırına, elini tuttuğumuz vatandaşlarımızın hatırıyla, onlara verdiğimiz sözlerin hatırıyla hakkı yenen Büyükşehir Belediye Başkanımızın mücadelesine katkı ile sahada sizlerle birlikte çalıştım.

Bu gün bir adaylık açıklaması değil, dosyamı İlçe başkanıma teslim etmek için buradayım. Ama buna rağmen burada olmanız beni çok mutlu etti. Hepinize çok çok teşekkür ederim ayaklarınıza sağlık iyi ki buradasınız, iyi ki geldiniz, iyi ki bu gün birlikteyiz.  İyi ki hep beraberiz. Ben biliyorum süreçler ne olursa olsun CHP örgütü her zaman birlikten beraberlikten yanadır. Biz bunu çok defa yaşadık çok defa yaptık. Bazen içerde birbirimizle mücadele ettik ama dışarı çıktığımızda kol kola asıl mücadelemize devam ettik. Altı okun bize yüklemiş olduğu görevin bilinciyle hep birlikte asıl mücadelemizi sürdürdük.

Bu gün de bu mücadelenin devamlılığı olarak, ben şuna inandım 2019 da sahada gördüğüm şey şuydu adaylar daha sonra sahaya gelmiyor sizde kazanamazsanız bir daha gelmezsiniz düşüncesini tersine çevirmeye çalıştım. O yüzden içim çok rahat. Gerçekten sahada o mücadeleyi verdim. Bunların hepsini CHP örgütü için yaptım. Yorulmadım canım acımadı, uykum gelmedi, acıkmadım, kızmadım kırılmadım üzülmedim çalıştım.  Olmam gereken her yerde en önde olmaya gayret gösterdim. Bu çalışma sürecinin de 2024 de Eyüpsultan da belediyeyi kazandıracağını düşündüğüm için tekrardan belediye Başkanı aday adaylığı için başvuruda bulunuyorum.

İnşallah temayül yoklaması olur, Örgütümüzün kabullenemediği bir belediye başkanı adayı olmak istemem hiçbir zaman. Ben örgütümüzün sağ duyusuna güveniyorum, kalbindeki güzel duygulara inanıyorum ve kendimi de örgütümüze teslim ediyorum dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir