EFİDER-Eyüpsultan Fenerbahçeliler Derneği Basın mensupları ile kahvaltı da buluştu

Ercan Gürün Başkanlığın da Eylül ayında kuruluşunu gerçekleştiren ‘EFİDER- Eyüpsultan Fenerbahçeliler Derneği’ 06.Şubat Perşembe günü düzenlemiş oldukları kahvaltıda Eyüpsultan Yerel Basını ile kahvaltıda buluştu.

Kahvaltıya EFİDER Başkanı Ercan Gürün’ün ve yöneticiler Aynı zaman da CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Ramazan Güven,Ak-Parti Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Cengiz Çup,Mehmet Selamet,Ahmet Aslan,Serkan Tatlıcı,Oğuz Şener,Özant Okumuş,İslam Aslan ve Eyüpsultan Yerel Basın mensubları Haber Etkin Genel Yayın Müdürü Ramazan Yiğit,Medya Haliç Gazetesi Genel Yayın Müdürü Hakan Hapçıoğlu,Flaş Haber Gazetesi Genel Yayın Müdürü Alattin Aslan,İstanbul Gazetem Genel Yayın Müdürü Süleyman Sarıkaya, Haber Eyüp Genel Yayın Müdürü Cengiz Oylum katıldı.

Kahvaltıda EFİDER Başkanı Ercan Gürün dernek faaliyetlerinden bahsederken sadece taraftarı maça götüren bir dernek olmak istemiyoruz İlçemiz Eyüpsultan da sosyal sorumluluk da almak istiyoruz. STK niteliğin de faaliyetlerimiz olacak dedi.

Başkan Ercan Gürün Sözlerine şu ifadelerle devam etti;

Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak ve sosyal sorumluluk projelerimize dahil etmek istiyoruz. Eğitime destek vermeye devam edeceğiz, gelecekte Spor okulu da projelerimiz arasın da olmakla birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın da yanın da dayanışma için de olacağız diyen Ercan Gürün Sözlerine şu cümlelerle devam etti.

EFİDER kimsesizlerin elinden tutacak bu güne kadar tesbit ettiğimiz 570 yetim çocuğumuzun giyim ve eğitim ihtiyaçlarını karşıladık bu süreçten sonrada bu çalışmalarımıza devam ederken siz değerli basınımızın da bizlere destek olmasını arzu ediyoruz ve bekliyoruz dedi.

Başkan Ercan Gürün davetimize bizleri kırmayarak katıldığınız için hepinize çok teşekkür ederim diyerek sözlerini noktaladı.

Önümüzdeki günlerde Genel kurulunu yapacak olan EFİDER’in Adresi ; Alibeyköy Merkez Mahalle Atatürk Cad No: 40 Kat 3 faaliyetlerini devam ettirmektedir.

Haber Etin Ailesi Olarak bizde EFİDER Başkanı Ercan Günün ve Yönetim Kurulu Üyelerine Nazik davetleri için Teşekkür eder Çalışmaların da başarılar dileriz. Yapacakları Faaliyetler de daima yanlarında dayanışma içinde olacağımızı bildiririz.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir