Devlet Bahçeli, Elbistan ziyaretinde depremzedeleri azarladı

Example HTML page

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, deprem bölgesi Elbistan’da depremzedeleri azarlayarak “Hepsini dağıtın gitsin, indirin şunları. Hadi bakalım” dedi. Bahçeli’nin skandal görüntülerine sosyal medyada tepki yağdı.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici Kahramanmaraş Elbistan ve Afşin ilçelerini ve Malatya’nın Doğanşehir ilçesindeki konteyner kenti ziyaret etti.

Elbistan ziyareti sırasında Türkiye tarihine kara bir leke olarak geçecek anlar yaşandı. MHP lideri Bahçeli, bölgede iktidarı eleştiren depremzedeleri azarlayarak “Sayın Cumhurbaşkanımız ve diğer yetkililerin ziyaretini sabote etmeye hakkınız yok. Sessizlik olacak. Hepsini dağıtın gitsin, indirin şunları. Hadi bakalım” dedi.

Bahçeli, geçtiğimiz gün de ‘hükümet istifa’ sloganı atan binlerce yurttaşı hedef almıştı.

CUMHURİYET YAZARI BALBAY’I DA HEDEF ALMIŞTI

Bahçeli bugün TBMM’deki grup konuşmasında, Cumhuriyet yazarı Mustafa Balbay’ı 23 Şubat’ta kaleme aldığı ”Haykırmak İstiyorum” başlıklı yazısı nedeniyle hedef almıştı. Bahçeli’nin hakaretler yağdırdığı konuşmasının ardından Balbay, Twitter hesabından bir açıklama yayınlayıp yargıya başvuracağını duyurmuştu.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir