Deniz Köken, yerel medya ile buluştu: İkinci Bahar müjdesi

Example HTML page

Eyüpsultan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Deniz Köken, yerel medya temsilcileriyle düzenlediği toplantıda Eyüpsultan’ın geleceği için öngördüğü projeleri ve hedeflerini paylaştı.

Ensari Konağı Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen programa, AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Muhammet Vanlıoğlu da katıldı.

Eyüpsultan’a kazandırdığı 90 eserle ilgili konuşan Başkan Deniz Köken, “Biz sayıya değil nitelikle ilgileniyoruz. 56 parkın hepsini bir proje olarak yazdık, sayıya takılmış değiliz. Bakacak olursak Matematik Evi ve Çobançeşme Çocuk Köyü’nün ünü Eyüpsultan’ı çoktan aştı, Bağımsızlık Köyü ile madde bağımlılarının umudu olduk, önümüzdeki günlerde açacağımız Eyüpsultan Seyir Terası ile de ses getireceğiz” dedi.

Yeni dönem projelerine de değinen Başkan Deniz Köken, “İkinci Bahar Kıraathanesi projemiz var, sizler de takip edin göreceksiniz ki büyük bir açığı kapatmış olacağız. Detayları projelerimizin tanıtımını yapacağımız toplantıda aktaracağım” diye konuştu.

Toplantının sonunda yerel medya temsilcilerinin sorularını cevaplayan Başkan Deniz Köken, katıldıkları ve emekleri için kendilerine teşekkür etti.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir