Deniz Köken Yerel Basın ile buluştu…

Example HTML page

31 Mart yerel seçim sürecinin tamamlanmasının ardından geçen hafta meclisi toplayarak çalışmalarına hız veren Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz köken yoğun çalışma temposu içinde yerel basını toplu olarak makamında kabul ederek yerel basının hayırlı olsun dileklerini aldı.

Deniz Köken yerel basın mensuplarının sorularını da yanıtladı .

Deniz Kökenin konuşmasında ki satır başları şöyle;

Köken; sizlerin de izlediği gibi özellikle İstanbul yerel seçimleri tarihsel olarak kitabı yazılacak konulara neden oldu. Şimdi biz nasıl oldu da vatandaş bu konuma geldi onun analizini yapıyoruz vatandaş hem iktidara hemde muhalefete ciddi bir uyarıda bulundu buradan doğru dersler çıkararak vatandaşın hizmete daha kolay ulaşmasının önünü açacağız dedi.

Köken sözlerinin devamın da ilk olarak kendi odasında ki şifrenin kaldırılmasıyla başladığını sözlerine ekledi.

Deniz Köken basın mensuplarının trafik,ramazan iftarları,İmar ve tapu , yapılan sosyal yardımlar,spor kulüplerine ilişkin sorularına şu ifadelerle yanıt verdi;

Deniz Köken öncelikle şunu belirtmek isterim ki Eyüpsultan camisinin etrafı sadece ibadete açık olacak kendi iftarımı ebusut okulunun bahçesinde vereceğim 19 mayıs parkında ise vatandaşların kendi imkanı ile iftarını açacağı yerler oluşturacağız orada vatandaşlara çay ikramın da bulunacağız. Mahalle iftarları yapmayacağız yerine evlerde iftar yapacağız.

Sosyal yardımlara gelince artarak devam edecek bunu yaparken ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını giderirken asla kimse teşhir edilmeyecek vatandaşlar marketlerden alışveriş yapar gibi ihtiyaçlarını karşılayacaklar. Bir elin verdiğini diğer el görmeyecek şekilde olacak .

Sosyal Yardımlar sadece ramazan ayında değil 12 aya yayarak sürekli hale getireceğiz dedi.

Deniz Köken Trafik ilgili düşüncelerinin ibadetlerini yerine getirmek için Eyüpsultan Camiye gelen vatandaşlarımızın araçlarını şehir merkezinin dışında oluşturacağımız park alanları ile durdurup vatandaşlarımızın toplu taşıma yöntemiyle şehir merkezine ulaşmalarını sağlayacağız dedi.

Deniz Köken Spor kulüpleri ile ilgili özellikle Karadolap Spor tasviyesi konusunda ki soruya şu ifadeyi kullandı;

Kesinlikle böyle bir şeyin söz konusu olmadığını spor’u siyasetten arındırmak gerektiğini belirterek kendilerinin spor kulüplerinin sorunlarını çözmekte öncelikli davrandığını gençlerimizin kötü alışkanlıklardan kurtarılmasında önemli yer teşkil eden spor faaliyetlerine büyük önem verdiklerini söyledi.

Bu konuda yeterli olamayan Spor kulüplerimize proje öneriyoruz önermeye de devam edeceğiz dedi.

Deniz Köken İmar ve Tapu konusun da gelen sorulara ise şu cümlelerle yanıt verdi;

”Sadece mütahitleri dinleyerek dinleyerek bir kenti yönetemezsiniz.”

Bir şehir sadece binalardan ibaret değildir. İnsan faktörünü de dikkate almak zorundasınız. Yaşanabilecek bir cevre oluşturmak önceliğiniz olmalı. Biz Vatandaşlarımıza seçim meydanlarında ne söylediysek onu gerçekleştireceğiz. Tapu sorununu çözeceğiz dedik ve çözeceğiz bunu yaparken tüm vatandaşlarımızın ortak paydasını dikkate alarak yapacağız diyerek sözlerini bitirdi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir