ÇKD’den Hakkari Yüksekova’ya Kırtasiye ve Giyim Yardımı

ÇKD Faaliyetleri Sınırları aştı…

2018.13 Nisan da kurulan ÇKD birçok etkinliğe imza atarken ihtiyaç sahiplerine yapmış olduğu yardımlarla da göz doldurmaya başladı.

ÇKD-Çağdaş Kadınlar Derneği’ne Anadolu’nun birçok yerinden yardım talebi geliyor.

Gelen talepleri değerlendiren ÇKD Genel Başkanı Sakine Sayar ve Yönetim Kurulu Üyeleri üyelerinin ve yardım severler tarafından gönderilen yardımları toplayarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

Hakkari Yüksekova’dan gelen talep doğrultusun da toplanan giyim ve kırtasiye malzemelerini koli halin de 04.02.2020 Salı günü kiralamış oldukları nakliye kamyonuyla gönderdiler.

ÇKD Genel Başkanı Sakine Sayar Gazetemiz Haber Etkin’e Yapmış olduğu açıklamada yadım severler’i Çağdaş Kadınlar Derneğimize yardımcı olmaya çağırıyoruz yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımızı taleplerini ancak yadım severler’in yapacakları yardımlarla sağlayabiliriz dedi.

Sakine Sayar sözlerinin devamında şu ifadelere yer verdi;

Hakkari Yüksekova yardım kampanyamız devam ederken Van ve Siirt den yardım talebi aldık önümüzdeki günlerde bu taleplere de cevap vermek için mücadelemiz devam ediyor. Yardımlarını esirgemeyen katkı sunan herkese teşekkür ederiz dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir