CHP’li Zülfü Çakar’dan Başkan Deniz Köken’e ‘’5 yıl önce verdiğiniz sözü neden yerine getirmediniz?

Example HTML page

CHP’li Zülfü Çakar, Başkan Deniz Köken’e ‘’5 yıl önce Kırsal Mahallelerimize verdiğiniz sözü neden yerine getirmediniz diye sordu.

CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Zülfü Çakar Kırsal Mahallelerin sorunlarını meclis gündemine taşıdı.

Eyüpsultan Belediye Meclisi 8’inci seçim 5’inci toplantı dönemi Şubat ayı 1’inci bileşimi başkan vekili Ahmet Hamdi Gürbüz Başkanlığında, Eyüpsultan Belediyesi yerleşkesinde bulunan meclis salonunda gerçekleşti.

Gündem maddelerinin görüşülerek ilgili komisyonlara gönderildiği toplantının Sözlü önergeler bölümünde söz alan CHP Eyüpsultan Belediyesi Grup Başkan Vekili Zülfü Çakar; Kırsal Mahalle Muhtarları ve vatandaşlardan gelen şikayetleri içeren sözlü önergesini sundu.

Çakar sözlü önergesinde şu ifadelere yer verdi;

Sayın Başkan, değerli meclis üyeleri, saygıdeğer misafirler, sosyal medya hesaplarından bizleri takip eden kıymetli komşularımız ve basınımızın değerli temsilcileri hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum.

CHP Meclis grubumuz adına ‘’Kırsal Mahallelerimizin sorunlarını gündeme getirmek üzere sözlü önergemi sunmak için söz almış bulunmaktayım’’.

Sayın Başkan Değerli Meclis Üyeleri;

Eyüpsultan Belediyesi sınırları içerisinde bulunan köy statüsünden Kırsal mahalleye dönüşen mahallelerimizi ziyaret ettiğimiz de mahalle muhtarlarımızdan ve vatandaşlarımızdan aldığımız yoğun şikayetlerden biriside 5 yıl önce kendilerine söz verip yapılmayan köy içindeki ahırların köy dışına taşınma sözünün yerine getirilmemesi ve yem yardımlarının yetersizliği olmuştur.

  • Bizzat belediye başkanımız tarafından verilen bu sözün tutulmaması ve ahırların mahalle yerleşim alanı dışına taşınmama nedeni nedir?
  • Önümüzdeki döneme 1.5 ay kala bu sözün yerine getirilme oranı ne kadardır?
  • Gerçekleştirilmesi hakkında bir düşünceniz varmıdır?

Konu hakkında tarafımıza yazılı yada sözlü cevap verilmesini saygılarımla arz talep ederim denildi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir