CHP’li Zülfü Çakar ; Esenay Spor Kulübü’nün saha sorunun meclise taşıdı

Example HTML page

CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Zülfü Çakar ; Silahtar ağa da bulunan Sahası elinden alınan Esenay Spor kulübünün saha sorunun Çözülmesi hakkın da önerge verdi.

CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Zülfü Çakar;  Eyüpsultan İlçemizin Güzide takımlarından Esentepe Mahallesin de bulunan Esanay Spor Kulübünün sahası geçmiş AK Partili Belediyelerce Silahtar ağa da bulunan sahası elinden alınarak Beyoğlu İlçesinin, Kasımpaşa bölgesinde bulunan ‘’EROK SPOR’a’’ verilmesinden doğan mağduriyetin giderilmesi için, Esenay Spor kulübünün Antrenman saha ihtiyacını gündeme getiren önerge verdi.

Haber Etkin / Haber Merkezi

Zülfü Çakar Vermiş olduğu önergesinde şu ifadelere yer verdi;

Eyüpsultan İlçe Belediyesi sınırların da faaliyet gösteren amatör spor kulüplerimiz büyük sıkıtılar içerisinde geçlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutarak spor yapmalarına yönlendirme gayreti içerisindeler.

Bunlardan birisi de Esenay Spordur.

Önceki yıllarda sahası ellerinden alınarak ilçe dışın da bir takıma yani EROKSPOR’a sahası tahsis edilen ESENAY SPOR KULÜBÜMÜZÜN gençleri antrenman yapacakları saha sıkıntısı çekmektedirler.

Esenay Spor Kulübünün bu mağduriyeti giderilerek silahtar ağa bölgesi içerisin de antrenman sahası çalışması yapılarak bölgemize kazandırılması hususunda arz ve talep ederiz dedi.

Zülfü Çakar aynı zaman da Karadolap Mahallesi Pazar yeri sıkıntısı ve yine Karadolap Mahallesin de bulunan Nenehatun Cami’nin bakım ve onarımının yapılması için önerge verdi.

Esenay Spor Kulübü Önerge

Nenehatun Cami bakım ve onarım önergesi

Karadolap Mahalle Pazar Yeri Sorunu Önergesi

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir