CHP’Lİ ZÜLFÜ ÇAKAR: ‘’ÇOCUKLARIMIZA TARİH ANLATMAK ATATÜRK DÜŞMANI MUSTAFA ARMAĞAN’A MI KALDI’’

Example HTML page

Eyüpsultan Belediye Meclisi 8’inci seçim 3’üncü toplantı dönemi Aralık ayı birinci bileşimi Eyüpsultan Belediyesi yerleşkesinde bulunan Eyüpsultan Belediye Meclisi toplantı salonun da Başkanvekili Mehmet Er Başkanlığın da gündem maddelerini görüşmek üzere toplandı.

Haber Etkin/ Haber Merkezi

Eyüpsultan Belediye Meclisinin Aralık ayı 1’inci bileşiminde gündem dışı söz alan CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Zülfü ÇAKAR Eyüpsultan Belediye’sinin düzenlediği ‘’Mustafa Armağan’la Tarih Atölyesi Başlıyor programı hakkında CHP gurubunun görüş ve düşüncelerini dile getiren konuşmasında Üniversite öğrencilerimize ‘’ TARİH ANLATMAK ATATÜRK DÜŞMANI, FETÖ ÖVÜCÜSÜ MUSTAFA ARMAĞAN’A MI KALDI’’ ifadesinde bulundu.

Zülfü ÇAKAR sözlerinin devamında şu ifadelere yer verdi: Sayın Başkan değerli Meclis Üyesi arkadaşlarım, sevgili misafirler, bizleri sosyal medya hesaplarından takip eden çok kıymetli Eyüpsultan halkımız, basınımızın güzide temsilcileri hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum; Bilindiği üzere belediyelerimiz Sosyal ve Kültür faaliyetlerle birlikte halk yararına çeşitli kurslar düzenlemektedir.

Eyüpsultan Belediyemizin internet sayfasında ve sosyal medyada yayınlanan bir görsel üzerine söz almış bulunmaktayım.

‘’Mustafa Armağan’la tarih atölyesi başlıyor’’ başlıklı çalışma konusunda düşüncelerimizi aktarmak istiyorum.

MUSTAFA ARMAĞAN KİMDİR?

Atatürk düşmanlığı ile bilinen ve tanınan sözde tarihçi ve yazar ‘Mustafa Armağan’ her fırsatta Atatürk’e saldırmayı adeta görev bilen birisidir. ’’Rize’de Atatürk heykelinin kaldırılmasına bu şan bize yeter diyen birisidir.’’

Ömrü savaş meydanlarında geçen ülkemizin kurucusu ve kurtarıcısı Büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk için Anadolu Topraklarında İngiliz idaresinde bir vali olarak çalışmayı teklif etti iftirasını atan kişidir.

Derin Tarih Dergisi Genel yayın yönetmeni olduğu dönemde yalan yanlış bilgiler veren herkes tarafından bilinen cephede Atatürk fotoğraflarını fotoshopla değiştiren, büyük kahramanın cephe istirahati adı altında Atatürk cephede uyuya kalmış iftiraları ile her fırsatta Atatürk’e hakaret ve aşağılamayı sürdüren hiç bir fırsatı kaçırmayan ‘’ATATÜRK DÜŞMANI BİR KİŞİDİR.’’

‘’FETÖ SEVDALISI MUSTAFA ARMAĞAN’’

Mustafa Armağan’ın kafa karıştıran bir geçmişi de son dönemde açıkça dillendirmese de FETÖ bağlantıları oldukça düşündürücüdür.

Yaptığı medya aynası programında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın FETÖ güruhuna ‘’Haşşaşiler’’ benzetmesi yaptığında ‘’Haşşaşilerin yaptıklarını hizmet haraketi mensuplarına yakıştırmak Anaokronizm’e (değişik çağları karıştırmak) düşmek bir yana hakkaniyetle bağdaşmamaktadır tepkisi ile ‘’FETÖ gurubunu sahiplenen ve arka çıkan birisidir.’’

17-25 Aralık’tan sonra bile bazen açık bazen supnimal mesajlarla Fetullah Gülen’e sahip çıkan birisidir.

Tarih Aynası Programında ben başkalarını bekliyorum bu dağlarda daha üstün kişileri, daha üstün kişileri.

Daha başarılı kişileri, canı gövdesi dimdik kişileri bekliyorum ben ‘’gülen aslanlar gelmelidir’’ diyerek soyadından dolayı alıntı ve yönlendirme yaparak FETÖ’ye yakınlığını belirtmiştir.

Ayrıca Atatürk’ün manevi hatırasına alenen hakaret suçundan 1. Yıl 3.Ay hapis cezasına çarptırılan birisidir.

Atatürk düşmanlığıyla ve FETÖ yakınlığıyla bilinen bu şahsiyetin Üniversite öğrencilerimize tarih bilgilendirmesi doğru değildir.

Sakıncalı bulmaktayız.

Bir taraftan FETÖ ile mücadele ederken, Eyüpsultan Belediyemizin bu çalışması düşündürücüdür.

Eyüpsultan Belediyemiz bu çalışmaya alet olmayarak bir an önce bu hatasından vaz geçmeye çağırıyoruz.

Tarihle ilgili bir bilgilendirme yapılacaksa bu konuda bilgili ve hakkında şahibe olmayan tarihçilerimiz tarafından yapması gerektiğini düşünüyoruz dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir