CHP’li Yeşim Tektaşlı teşekkür etti ve partisinin adayı Dr. Mithat Bülent Özmen’e başarılar diledi

Example HTML page

31 mart 2024 Yerel seçimlerine doğru ilerlerken CHP’nin Eyüpsultan Adayı da belli oldu. CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı aday, adayı Yeşim Tektaş’lı aday adaylığı sürecinin sona ermesinin ardından, kendisine destek veren herkese teşekkür etti. CHP Genel Merkezi tarafından görevlendirilen CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı Adayı Dr. Mithat Bülent Özmen’e başarılar dileyen destek açıklamada bulundu.

Tektaşlı yapmış olduğu açıklamasında şu ifadelere yer verdi;  

ASLOLAN EYÜPSULTAN’IN GELECEĞİ VE CHP’NİN TEMSİLETTİĞİ DEĞERLERDİR

Eyüpsultan’da demokratik yarışımızı, katılımcı ve özgürlükçü değerlerimizi koruyarak tamamladık. Aday adaylığı sürecimiz boyunca, toplumcu demokratik belediyecilik ilkeleri ışığında, Eyüpsultan’ı sivil toplum kuruluşları ve tüm vatandaşlarımızın katılımıyla, müzakere ve ortak akılla hep birlikte yöneteceğimize vurgu yaptık. Her zaman, “Halka rağmen değil, halkla birlikte bir yerel yönetim” demeye devam edecek, parti içinde ve sivil toplumla birlikte yaptığımız çalışmalarımızda bu anlayışımızdan ödün vermeyeceğiz.

Demokratik ve seviyeli bir yarışın ardından, bu demokratik mücadelede yeni bir aşamaya geçiyoruz. Deneyimlerimizden aldığımız güçle, bugün de partimizin başarısı için azimle çalışmaya devam edeceğiz. “Aslolan Eyüpsultan’ın geleceği ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin temsil ettiği değerlerdir” ifadesine olan sonsuz ve sarsılmaz inancımızla, partimize ve adayımız Mithat Bülent Özmen’e mücadelesinde başarılar diliyoruz.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir