İYİ Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Hatice Gürbulak istifa etti

Example HTML page

İYİ Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Hatice Gürbulak İlçe Başkanlığı görevinden ve Partisinden istifa etti

İŞTE GÜRBULAK’IN AÇIKLAMASI

Gürbulak GAZETEMİZ HABER ETKİN’E yapmış olduğu açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Tırnaklarımla hayatım boyunca inandığım değerler uğruna hep mücadele ettim Beni tanıyanlar bilir . Kurucusu olduğum partime de rol model olarak gördüğüm Meral Akşener sayesinde dahil oldum İlk gün neyse son dakikaya kadar da hep ülkem ve partim için liyakatin, hak ve adaletin tecellisi için hizmet ettim . Fakat geldiğim noktada görüyorum ki bir kadın liderin olduğu kadın haklarının en çok savunulacağı gençlere umut kapısı olmak için çıktığımız bu yolda altı yıldır vermiş olduğum mücadele seçilerek geldiğim Eyüpsultan İlçe Başkanlığı görevimde ; şahsi ikballerini ülke ve parti menfaatlerinin önünde tutan,parti içi demokrasiye tahammülleri olmayan atamayla tepeden inme , şu an ki İstanbul İl Başkanı bu liyakatsizliğin en canlı örneğidir.

Siyaseti kendilerine meslek edinmiş bu işi geçim kaynağı olarak gören bu ve bunun gibi arkadaşların görmüş olduğu değerle, mücadelesi uğruna benim gibi gecesini gündüzüne katarak çalışan, bırakın menfaati çoluğunun çocuğunu rızkını hiç düşünmeden ortaya koyan insanlara verilen değer aynı olmuyorsa, keyfi kararlarla emekler hiçe sayılıyorsa, haksızlığa göz yumuluyor sessiz kalınıyorsa kadına ve genç nesle değer verilmiyorsa kendi içinde hak ve adaleti sağlayamayan bir yönetim anlayışının bu ülkeyi yönetmeye talip olması ne kadar samimi ?

Gelinen noktada daha önce her ne kadar ilçe başkanları toplantısında , hür ve müstakil girilmesi yönünde bir tavrım olsa da sahada bu durumun karşılığı olmadığı bizim de bu durumu değiştirmek için çaba gösterilmediği İBB’nin iktidarın hedefinde olduğunu ve seçimlerin kaybedilmesinin ülkeye yeni bedeller ödettireceğini düşündüğümden, kazanacak adayın yanında ve ittifaktan yana olmam gerektiğini belirterek bu düşüncelerle İlçe Başkanlığı görevimden ve İyi partiden istifa ediyorum.
Benimle benim gibi canla başla mücadele eden tüm arkadaşlarıma hakkımı helal ediyorum Adaletin hak ve hukukun mücadelesini vermeye devam edeceğim bundan kimsenin şüphesi olmasın .
HATİCE GÜRBULAK

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir