CHP’li Subaşı’dan, Ak Parti’li Kabaktepe’ye cevap: UKOME’de grubunuz yok ki!

Example HTML page

Ak Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İstanbul’da hizmet verecek yeni taksiler için sosyal medyadan mesaj paylaştı. Yapılan projeyi ‘Ak Parti’nin destekleriyle’ diye aktaran Kabaktepe’ye cevap CHP’li Doğan Subaşı’ndan geldi. Subaşı, Kabaktepe’ye, UKOME’de grubunuz yok ki’ diye seslendi.

Ak Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe sosyal medyada paylaştığı mesajda “AK Parti Grubumuzun destekleriyle 750 minibüs ve 250 taksi dolmuşun taksiye dönüşümü UKOME’de onaylanmıştı. Bugün yapılan kura çekimiyle birlikte İstanbullulara hizmet edecek 1.000 yeni taksi şimdiden hayırlı olsun. Halkımıza fayda sağlayacak her işe destek olmaya devam edeceğiz” demişti.

Kabaktepe’nin bu paylaşıma itiraz ise İBB Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Doğan Subaşı‘ndan geldi. Subaşı, Kabaktepe’ye cevap olarak “Bildiğim kadarıyla Ukome’de “Ak Parti Grubu” yok.

Ak Parti Grubu, dolmuşların taksiye dönüşümüne nasıl “destek” vermiş olabilir?” dedi.

”YENİ BİN TAKSİ HAYIRLI OLSUN”

iBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yeni projelerini duyurmuş ve “Her şeye rağmen; dünyada en çok metroyu da biz yaparız, eskimiş otobüs ve metrobüsleri de biz yenileriz, bozuk taksi sistemini de biz düzeltiriz. Kimse bundan şüphe etmesin. Yeni bin taksi İstanbul’a hayırlı olsun. Değişim mücadelemiz devam edecek.” demişti.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir