CHP’li Mustafa Tüysüz’den Gazilerimize anlamlı hizmet…

Example HTML page

CHP’li Mustafa Tüysüz’den Gazilerimize anlamlı hizmet…

Eyüpsultan Belediye Meclisi 8’inci seçim 4’üncü toplantı dönemi Ocak ayı 1’inci bileşimi Meclis Başkanvekili Mehmet Er Başkanlığında Eyüpsultan Belediye Meclisi salonunda gündem maddelerini görüşmek üzere toplandı.

Ocak ayı 1’inci bileşimin önergeler bölümünde CHP Meclis Grubu adına söz alan CHP Eyüpsultan Belediye Meclis üyesi Mustafa Tüysüz Türkiye Muharip Derneği İstanbul Şubesi’nin 34.33.079/113/52-21 sayılı resmi dilekçe ile başvuru yapmasına rağmen sonuçlanmamıştır. İlgili dilekçenin sonuçlanmasını bu konudaki olumsuzluğun giderilmesini saygılarımla arz ederim ifadelerinde bulunduğu önergesine destek veren Eyüpsultan Belediye Meclisinde grubu bulunan siyasi partiler: AK Parti, MHP, İYİ Parti guruplarına ve Bağımsız Meclis Üyelerine  teşekkür etti.

Mustafa Tüysüz yapmış olduğu konuşmasında; Türkiye’mizde vatan toprakları için savaşmış şehit düşmüş tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum Allah mekanlarını cennet eylesin. Bir diğer taraftan da Gazi olanlar içinde elimizden elimizden gelenin fazlasını da yapmak vazifemiz olduğunu düşünüyorum. Bu konuda hassasiyetlerini dile getirerek CHP Grubumuzun önergesine destek veren siyasi partilerimiz AK Parti, MHP, İYİ Parti grupları meclis üyelerine,

ve Bağımsız meclis üyelerimize teşekkür ederim ifadesinde bulundu.

‘’İLGİLİ ÖNERGE’’

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir