CHP’li Dr. Mithat Bülent Özmen’in enerjisine yetişilmiyor: ‘’Bir günde 7 Muhtar ile görüştü’’…

Example HTML page

CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı Adayı Dr. Mithat Bülent Özmen’in enerjisine yetişilmiyor: ‘’Bir günde 7 Muhtar ile görüştü’’…

CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı Adayı Dr. Mithat Bülent Özmen’in enerjisine yetişilmiyor. Önceki gün Kilit pençe operasyon bölgesinde şehit düşen askerlerimiz 9 vatan evladı için Kuran okutup Eyüpsultan Meydanında lokma dağıtan Başkan Özmen bu gününü ise muhtarlara ayırdı.

İlk olarak sabah saat 10.00’da Eyüpsultan Muhtarlar Derneği Başkanı ve Merkez Mahallesi Muhtarı Hüseyin Bilek’i, beraberindeki, CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş, CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Başkanı Vekili Zülfü Çakar,  İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Sayın Yavuz Saltık, CHP Kadın Kolu Başkanı Adile SAL, Gençlik Kolu Başkanı Tolga Ustabaş, Önceki dönem ilçe Başkanı Memet Sevim, ile birlikte ziyaret etti.

Başkan Özmen Mahallenin sorunlarını dinleyerek notlarını aldı. 1 Nisan sabahı bütün sorunları masaya yatırarak birlikte çözeceğiz diyerek içilen çay ve sohbetin ve günün anısına çekilen resimlerin ardından Bilek’e misafirperverliği teşekkür ederek ayrıldı.

Düğmeciler Mahalle Muhtarı Süleyman Özcan ile saat 11.15 de olan randevusuna geçen Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen, saat 11.15 -12 arasında yapılan görüşmede de mahalle sorunlarını dinleyerek notlarını aldı günün anısına çekilen resimlerden sonra misafirperverliği için Özcan’a teşekkür ederek ayrıldı

  Nişanca Mahalle Muhtarı Mehmet Tüfekçi ile saat 12.15 olan görüşmesine geçti. Burada Nişanca mahallesinin sorunlarına ilişkin notlarını alan, Dr. Mithat Bülent Özmen,1 Nisandan itibaren birlikte çözme sözünü vererek günün anısına çekilen resimlerin ardından misafirperverliği için Tüfekçiye teşekkür ederek ayrıldı. 

Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen, Defterdar Mahallesi Muhtarı Hamit Karaali ile olan 13.45’de ki görüşmesine geçti. Burada da Defterdar Mahallesi Muhtarı Karaali misafirini kapıda karşılayarak büyük misafirperverlik gösterdi. Bir süre mahallenin sorunları ile ilgili bilgi aldıktan sonra teşekkür ederek günün anısına çekilen resimlerin ardından ayrıldı.

Buradan Topçular Mahalle Muhtarı Remzi Tükenmez ile saat 15.00 olan randevusuna geçen Başkan Özmen, Tükenmez ile Topçular mahallesinin sorunlarını konuştu ve notlarını aldı.

Tükenmez’e misafirperverliği için teşekkür eden Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen, günün anısına çekilen resimlerin ardından Topçular mahallesinin sorunlarını birlikte çözme sözü verip ayrıldı.

Topçular mahallesinin ardından, Ramicuma Mahalle muhtarı Gürol Birkardeşler ile olan saat 16.15 deki randevusuna geçen Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen içilen çayların ve edilen sohbetin ardından Ramicuma Mahalesi’nin sorunlarına ilişkin notlarının aldı. Günün anısına Birkardeler ile birlikte resim çekindikten sonra buradaki görüşmesinden ayrıldı.

Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen günün son ziyaretini Rami Yeni Mahallesi Muhtarı İrfan Önder’i ziyaret ederek mahallenin sorunlarını dinledi notlarını aldı. Misafirperverliğinden ötürü İrfan Önder’e teşekkür eden Özmen günün anısına resim çekindikten sonra bu günün mesaisini sonlandırdı.

CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı Adayı Dr. Mithat Bülent Özmen yarınki 16.Ocak 2024 Salı günü mesaisini de Muhtarlık ziyaretlerine ayırdı.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir