CHP’li Ali Öztürk’den AKP’li Ceren Çolak’a yanıt: Asla borç bizi korkutmuyor, 5 yıl boyunca Eyüpsultan’a güzel hizmetler yapacağız.

Example HTML page

CHP’li Ali Öztürk’den AK-Partili Ceren Çolak’a yanıt: Asla borç bizi korkutmuyor, 5 yıl boyunca Eyüpsultanlı komşularımıza çok güzel hizmetler yapacağız.

Eyüpsultan Belediye Meclisi 9’uncu seçim 1’inci toplantı dönemi Eylül ayı 2’nci bileşimi Meclis Başkan Vekili Av. Özgür Nemutlu başkanlığında Eyüpsultan Belediye Başkanlığı yerleşkesinde bulunan meclis salonunda yapıldı.

Komisyonlardan gelen gündem maddelerinin görüşülerek onaylandığı Eylül ayı 2 bileşiminde AK-Parti Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Av. Ceren Çolak’ın ‘’ağlayıp sızlıyorsunuz’’ sözü üzerine CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Sözcüsü Ali Öztürk söz alarak, yanıt veren bir konuşma gerçekleştirdi.

Öztürk’ün Çolak’a vermiş olduğu yanıta şu ifadelere yer verdi; Çok şeffafız çok adil bir şekilde Eyüpsultan’ı yöneteceğimizi söylüyoruz.

Asla bizi borç korkutmuyor.

‘’Borç onların borcuydu, biz devir aldık’’ eyvallah Eyüpsultan’a 5 yıl boyunca çok güzel hizmetler yapacağız dedi.

Öztürk sözlerine şu ifadelerle devam etti

Sayın Başkan Kıymetli Eyüpsultanlılar, değerli basın emekçileri, saygıdeğer misafirler öncelikle hepinizi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.

AK-Parti grubumuz getirdiğimiz tekliflerle ilgili veya önceki dönemlerle ilgili bizlere birkaç itamda bulundu. Şöyle ki biz çok hassas süreç işleyerek belediyemizi devir aldık. Hiçbir şekilde afişe ve farklı bir yöntemlerle kamuoyunu da vicdanları rencide edecek şekilde bir yöntem uygulamadık. Sağduyu ile belediyenin ve kamunun esasnı alarak süreci götürmeye çalıştık. Lakin bu şekilde aldığımızı geçen ki oturumda konuşmuştum ben bu nu duymamaktan rahatsız olmamanız gerekiyor çünkü bunu yapan sizlersiniz bize bu şekilde bırakan sizlersiniz. Ama biz bu yükü, bu küfeyi sırtımıza alacağız ve Eyüpsultan halkına borçları bahane ederek değil, önümüzdeki 5 yıllık süreçte kuruşu, kuruşuna, halkçı halktan yana yöneteceğiz.

Ranttan yana değil vatandaştan yana olacak şekilde değerlendirip kuruşu kuruşuna hesabını vererek şeffaf bir şekilde yöneterek Eyüpsultanlılara komşularımıza hizmet edeceğiz.

Bir kere bizi bunlarla ve bu şekilde konuşmalarla borcu bahane ediyorsunuz gibi vs itamlar da bulunmayın. Ağlanarak sızlanarak gibi bir cümle kurulmaz bir kere bu üsluba da etik değerlere de aykırıdır. Konuyu atladılar sanırım özür beklerdik gelmedi.

Çok şeffafız çok adil bir şekilde Eyüpsultan’ı yöneteceğimizi söylüyoruz.

Asla bizi borç korkutmuyor.

Borç onların borcuydu, biz devir aldık eyvallah Eyüpsultan’a 5 yıl boyunca çok güzel hizmetler yapacağız.

Kimsenin kuşkusu olmasın dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir