CHP’li Ali Haydar İşkar Türkiye Cumhuriyetinin Kurucu Partisi, CHP Genel Başkanını tehdit etmek hiç kimsenin haddi değildir

CHP’li Ali Haydar İşkar Türkiye Cumhuriyetinin Kurucu Partisi CHP Genel Başkanını tehdit etmek hiç kimsenin haddi değildir

CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Gurup Sözcüsü Ali Haydar İşkar 8 Secim 2’nci toplantı dönemi Aralık ayı 1’inci oturumun da yapmış olduğu konuşmasın da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik sosyal medya üzerinden yapılan tehditlere ilişkin bir konuşma yaptı.

Ali Haydar İşkar ayrıca 3 Aralık Engelliler Günü dolayısıyla Engelli Yurttaşlarımızın sorunlarına ilişkin de bir konuşma yaptı. İşkar Ekmek fiyatları ve Alibeyköy Meydanın da bulunan Eski Eyüpsultan Belediye Binasına ilişkin de Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in yanıtlamasını istediği sözlü soru önergesi verdi.

Ali Haydar İşkar Konuşmasın da Şu ifadelere yer verdi;

Sayın Başkan Değerli Meclis Üyesi arkadaşlar basınımızın değerli temsilcileri; Son günlerde özel yasa çıkarılarak salı verilen kadın cinayeti gibi birçok suça karışmış mafya sözcüğüyle anılan kişiler sosyal medya hesaplarından Türkiye Cumhuriyetinin Kurucu Partisi, partimiz CHP’nin değerli Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sosyal medya hesabından hadsizlik yaparak tehditler savurmuştur.

Bilinmelidir ki Sayın Genel Başkanımıza kim ki haddini aşarak tehdit etmeye kalkarsa karşısın da bizleri ve milyonlarca Türkiye Cumhuriyeti Yurttaşını bulacaktır.

Sayın Başkan değerli arkadaşlar; Cumhuriyet Halk Partisi masa başında yazılan bir dilekçe ile kurulmuş bir parti değildir.

Mafya bozuntularına, sözde kabadayılara asla pabuç bırakmayız.

Genel Başkanımıza nereden ve kimden gelirse gelsin hiç bir tehdidi kabul etmeyiz. Bunu herkes böyle bilsin.

Susurluk’ta deşifre olan mafya-siyaset ilişkisine derin devletin yeniden ihtiyaç duyduğu açık.  CHP’nin Genel Başkanı’nı tehdit etmek, milyonları tehdit etmektir, cumhuriyeti tehdit etmektir.

Herkes, bunu bilecek dedi!

3 Aralık Engelliler günü dolayısıyla yapmış olduğu konuşmasıyla devam eden İşkar şu ifadelere yer verdi;

‘’3 Aralık Engeliler Günü’’

Her türlü eşitsizliğin sona erdiği, engelli yurttaşlarımız için hayatın daha kolay olduğu bir yaşam pratiğini kurmak, hepimizin ortak görevidir. Empati ve dayanışma ile bunu başarabiliriz. Engellilerin istihdam ve işsizlik ile ilgili sorunlarını çözmeliyiz.

Engelli bireylerin sıkıntılarını, dertlerini ve çözümlerini sadece bugün değil, yıl boyu, her masada dert edinen ve çözüm üretmeliyiz. Bütün engelli vatandaşlarımızı sevgi ve saygı ile selamlıyorum dedi.

Ali Haydar İşkar Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in yanıtlaması için Ekmek fiyatları ve Alibeyköyde Bulunan Eski Eyüpsultan Belediye Binası hakkında sözlü soru önergesi verdi;

”Ekmek Fiyatları”

EYÜPSULTAN BELEDİYE MECLİSİ BAŞKANLIĞINA

KONU : Ekmek fiyatları hk.        

Eyüpsultan belediyesi sınırları içinde son zamanlarda ekmek fiyatları ile ilgili vatandaşlardan şikayetler gelmektedir. Konu ile ilgili sorularıma yazılı cevap verilmesini arz ederim.

1. İlçe sınırları içinde ekmek fiyatlarında farklılık olduğu belirtilmekte doğrumudur?

2. Belediyemiz kendi sınırları içerisinde ekmeklerin gramajı ve fiyatı konusunda denetim ve kontrol çalışması ne durumda

3. Ekmek fiyatları konusunda gerekli uyarılar yapılmış mıdır?

4. ekmeklerin hijyen ve sağlık yönünden denetimleri yapılmakta mıdır?

‘’Eski Belediye Binası’’

EYÜPSULTAN BELEDİYE MECLİSİ BAŞKANLIĞINA

KONU : Alibeyköy eski hastane binası hk.     

Eyüpsultan belediyesi sınırları içinde yer alan Alibeyköy merkez mahallesindeki eski belediye binası ile ilgili sorularıma yazılı cevap verilmesini arz ederim.

1. Eski hastane binası neden boş olarak bekletilmekte?

2. Binanın mülkiyeti kime ait?

3. Eski hastane binası hasarlı mı?

4. hasarlı ise neden yıkma işlemi yapılmıyor. işletilecek bir takvim var mı?

5.olası bir depremde yıkılmasına karşı bir tedbir alınmış mı?

Meclis Üyesi

ALİ HAYDAR İŞKAR

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir