CHP’li Ali Haydar İşkar: Eyüpsultan Belediye’sinde personel istihdamı ve yükselmesi yandaştan mı yapılıyor?

Example HTML page

CHP’li Ali Haydar İşkar: Eyüpsultan Belediyesi, iştiraklerinde personel istihdamı ve derece yükselmesi iktidar yanlısı siyasi partilerin, meclis üyelerinin birinci derece yakınlarından mı yapılmada?

Eyüpsultan Belediye Meclisi 8’inci seçim 5’inci toplantı dönemi Haziran ayı 1’inci bileşimi Başkan Vekili Ahmet Hamdi Gürbüz Başkanlığında Eyüpsultan Belediyesi yerleşkesinde bulunan meclis salonunda yapıldı.

Gündeme dair maddelerin görüşülerek ilgili komisyonlara gönderildiği Haziran ayı 1’inci bileşiminde sözlü önergeler bölümünde söz alan CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Sözcüsü Ali haydar İşkar, personel istihdamı ve derece yükselmesi konusundaki sunmuş olduğu sözlü önergesinde;  Eyüpsultan Belediyesi ve İştiraklerinde iktidar yanlısı kişi ve meclis üyelerinin yakınlarımı istihdam ediliyor?

İşkar önergesinin devamında şu ifadelere yer verdi;

Sayın Başkan, değerli meclis üyesi arkadaşlarım, sevgili misafirler, sosyal medya hesaplarından bizleri takip etmekte olan kıymetli Eyüpsultan’lı komşularımız ve basınımızın değerli temsilcileri hepinizi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.

Kamuoyunda yüksek sesle konuşulan Eyüpsultan Belediyesi ve İştiraklerinde istihdam ve derece yükselmesi iktidar partilerden kişilerin yakınlarından yapıldığı hususunda sözlü önergemi sunmak üzere Partim ve sahsım adına söz almış bulunmaktayım.

‘’EYÜPSULTAN BELEDİYE MECLİSİ BAŞKANLIĞINA’’

Eyüpsultan belediyesi uhdesinde bulunan İştiraklerinde mevcut sözleşmeli çalışan personeller bulunmaktadır.

Son zamanlarda Eyüpsultan Belediyesinde bazı siyasi partilerin ve meclis üyelerinin birinci derece yakınları işe alımları ve görevde yükselme yapıldığı haberleri tarafımıza iletilmiştir.

Bu konuda gerekli araştırmalar yapılarak tarafımıza bilgi verilmesini arz ederim dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir