CHP’li Ali Haydar İşkar: CHP’mizin 100’üncü Yılı Milletimize Kutlu Olsun

Example HTML page

CHP’li Ali Haydar İşkar: CHP’mizin 100’üncü Yılı Milletimize Kutlu Olsun

Eyüpsultan Belediye Meclisi 8’inci seçim 5’inci toplantı dönemi Eylül ayı 2’nci bileşimi ikinci Başkan vekili Metin Çırpan Başkanlığında Eyüpsultan Belediyesi yerleşkesi meclis salonunda gerçekleşti.

Gündem maddelerinin görüşülerek onandığı toplantıda, gündem dışı konuşmalar bölümünde söz alan CHP Eyüpsultan ve İBB Meclis Üyesi CHP Grup Sözcüsü Ali Haydar İşkar CHP’nin 100’üncü yılına ilişkin bir kutlama konuşması gerçekleitirdi.

İşkar konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

Sayın Başkan, Değerli meclis üyeleri kıymetli konuklar ve basınımızın güzide temsilcileri, bizleri sosyal medya hesaplarından izleyen çok kıymetli Eyüpsultanlı komşularımız hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum. Eylül ayı ikinci oturumunun hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Sayın başkan, değerli meclis üyesi arkadaşlarım; Benimde mensubu olduğum rozetini büyük onurla ve gururla taşıdığım Türkiye Cumhuriyetinin kurucu partisi CHP’nin kuruluşunun 100. Üncü yılı kutlayacağız 9 Eylül’de, Demokrasiye geçişin ilk adımı Atatürk ilke ve inkılaplarının yılmaz savunucusu olan CHP’mizin ‘’Halkın Partisinin 100’üncü Yaşı Kutlu Olsun’’.

CHP Yüz yıl önce çağdaş Türkiye Cumhuriyetinin temelini atmış, ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Cumhuriyeti kurarak Türkiye demokrasisini inşa etmiştir.

CHP eşit halklara sahip onurlu insanların yaşadığı Türkiye’nin garantisidir. Cumhuriyetin kurucusu ve teminatı Atatürk’e ve onun devrimlerine gönül vermiş yurttaşların partisidir.

‘’Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk benim iki büyük eserim var, biri Türkiye Cumhuriyeti, diğeri CHP’dir diyerek Türkiye Cumhuriyetini ve CHP bizlere emanet etmiştir.

CHP geldiğimiz süreçte emin adımlarla ve birleştirici gücüyle yoluna devam etmektedir. Türkiye’nin demokratik mücadelesini öncüsü olarak yüklendiği tarihi misyonu ile ülkemizi geleceğe taşıyan, dün olduğu gibi bu günde kurucu ilkelerine sadakatle, Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Türk Milletine emanet ettiği değerlerden aldığı güç ile Laik, Aydınlık ve Çağdaş biy yarın inşa etmek için, Sosyal Demokrat bir anlayışı paylaşan Cumhuriyetin değerlerini ve Atatürk devrimlerine gönülden bağlı olan, herkese, örgütlerimize ve bizlere büyük görev düşmektedir.

  Ülkemizin içinde bulunduğu siyasal ve sosyal tüm sorunların çözüm adresi CHP’dir. Partimizin Türkiye’ye hizmet etmeye devam edecektir.

Bu vesile ile ”CHP’mizi ve Türkiye Cumhuriyetini” kurarak bizlere emanet eden Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla, sevgiyle, minnetle ve özlemle anıyorum.

‘’CHP’mizin 100’üncü Yılı Milletimize Kutlu Olsun’’ ifadelerinde bulundu.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir