CHP Yerel Seçimlere Hazırlanıyor

Example HTML page

CHP Başakşehir İlçe başkanı Özgür Karabat tarafından organize edilen ve bölgedeki Tokat derneklerinin,İşadamlarının ve siyasetçilerin bir araya geldiği toplantıdaCHP’nin nasıl bir yerel seçim stratejisi olması gerektiği konuşuldu.
Toplantıya CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın,CHP Tokat Milletvekili Orhan Düzgün,CHP Tokat il başkanı Duran Kum,Büşürüm Belediye Başkanı Bahtiyar Alkan,Eyüp Belediye Meclis Üyesi Bilal Karaca,Milletvekili Adayı Sezai Aynalı,sivil toplum örgütlerinin başkanları Başakşehir Muhsin Ertuğrul salonun da bir araya geldiler.
Toplantıya Başakşehir İlçe başkanı Özgür Karabat’ın sunumu ile başlandı.
Karabat şunları söyledi;Bizler bizim olsun çamurdan olsun anlayışı ile hareket etmeyeceğiz.Bizim olsun pırlanta olsun anlayışını benimsemeliyiz,bunun olması için elimizden gelen çabayı göstermemiz gerekir.dedi.
Daha sonra kürsüye gelen Tokat il Başkanı Duran Kum,Bizler Tokatta,sizlerin emrinde çalışmaya,hizmet etmeye geldik ne zaman gerekirse bir telefon kadar sizlere yakınız.
Bizler Tokatta yerel seçimlere hazırız, dedi. Yerel seçime kadar tüm köy ve beldeleri ziyaret edeceklerini belirten Kum, “CHP Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı gibi, CHP’nin adaylarını halk belirleyecektir. Halkın adayı bizim adayımız olacak, bunu bir kez daha belirtmek istiyoruz. CHP şeffaf belediyecilik anlayışı ile Tokat’ta iktidar olmaya hazır. İnşallah değerli halkımızın katkılarıyla beraber birlik ve beraberlik içerisinde Tokat’ta CHP iktidarında buluşmak isteğimizle saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.
İstanbul’ada ne zaman çağırırsanız o anda gelirim sadece tokatta değil tüm Türkiyenin dört bir tarafına gitmek benim görevim;dedi.
Tokat milletvekili Orhan Düzgün ise şunları söyledi;Köylerinizden kalkıp geldiniz,sizlere Tokattan selam getirdim dostlar diyerek konuşmasına başladı.
Adayların kim olduğunu bilmezdik,adaylarla ilgili şeffaflık isteniyor.Bir arada olmak,çalışmak gerekir.İstanbulun yeniden halka geçmesi için Hem tokatta hemde İstanbul’da
CHP’nin askeri olmaya hazırım,sizlerin emrindeyim,halkımızın emrindeyim.dedi.
Bunları denetleyen yok
Son olarak kürsüye gelen CHP genel başkan yardımcısı Ankara milletvekili Gökhan Günaydın şöyle konuştu:Eskiden ekonominin ne durumda olduğunu görmek için Kapalı çarşıya bakılırdı orada durum iyi ise ekonomi idare ederdi,şimdi kapalıçarşıya baktığımızda orada modern tefecilik yapılıyor.bunları ben söylemiyorum bunlar TUİK verileri ne diyor bu veriler 13 milyon yurttaşımızın mutfağında çorba kaynamıyor.
Gençlerde işsizlik %25 yani her dört gençten biri işsiz,satın alınmış medya ile ekonomi iyi gidiyor masalı anlatılıyor.
AVM’ler küçük esnafı bitirdi,tamamen tüketim toplumuna çevriliyoruz.
İstanbul son on yılda 150 milyar bütçeden pay aldı bu paralar nasıl ve nerelere harcandı bilen varmı denetleyen varmı.bunlar harami olmuşlar ve vatandaşın parasına göz dikmişler.
Bakın CHP’li İzmir Belediyesine müfettiş yolluyorsun,soruşturma açıyorsun bir şey bulamıyorsun.
Birde İstanbul’a,Ankara’ya,Kayseriye yollarsa yolsuzluğu göreceksiniz,Örneğin İzmirde metro yapılıyor,Ankaradaki ile kıyasla yetmedimi İstanbul’daki ile kıyasla nasıl yolsuzluk yapılmış herkez görsün;dedi
Ne yapmalıyız
39 ilçemiz var İstanbul da bunun en az 20 sini CHP’li yapmamız gerekir bizde olan belediyeleri korumak için uğraşmayacağız onlar zaten bizim biz onların haricinde belediyeleri almak için uğraşmalıyız aksi halde İstanbulda harami saltanı devam eder.
Haramilerin saltanatını yıkıp halkın iktidarını kurmak için çalışmalıyız.
Yerel seçimlerde yeni bir 89 yaşayabiliriz,bir sürpriz olabilir.
Halkla beraber yürüyeceğiz ve önce 2014 yerel seçimlerini ardından da 2015 genel seçimlerinde iktidarı alacağız.dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir