CHP Nişanca Temsilciliği Arzu Altunay’la Farkındalık Yaratıyor

Example HTML page
CHP Nişanca Mahalle Temsilciliği “Çocuklar mutlu olsun” sloganıyla başlattığı sosyal sorumluluk projesinin  3’ünçü ayağında ihtiyacı olan 500 öğrenciye kırtasiye malzemesi dağıtıyor.
fb_img_1474648615829
CHP Hişanca Mahallesi Temsilcisi Arzu Altunay ile parti üyesi, iş kadını Emel Bilenoğlu’nun birlikte organize ettikleri kampanyanın en büyük amacı çocukları mutlu edebilmek. 
fb_img_1474648631768
Konuyla ilgili olarak görüşlerini aldığımız  Arzu Altunay; 
“CHP Nişanca Mahalle Temsilciliğimiz’de “Çocuklar mutlu olsun” sloganıyla başlattığımız sosyal sorumluluk projemizin 3’üncü aşamasında diğer kampanyalarımızda olduğu gibi, CHP Parti üyemiz Emel Bilenoğlu hanımın desteğiyle öğrencilerimizin okul ihtiyaçlarına katkıda bulunmak adına, kırtasiye malzemesi hediye ediyoruz. Daha önceki kampanyalarımızda da belirttiğimiz üzere, partili partisiz ayırt etmeksizin, çevremizdeki ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına imkanımız elverdiğince, çağdaş, laik, Atatürk ilke ve inkilapları ışığında eğitimlerine devam edebilmeleri için, bundan sonra da elimizi uzatmaya devam edeceğiz
Kampanyamıza maddi manevi katkıda bulunan bugün bizimle birlikte yorulan partili arkadaşlarımız Zeynep Deniz Doğan, Fatma Kur, Cem Goran ve Gökhan Köksal’a çok teşekkür ederiz. Halka hizmet anlayışıyla sosyal sorumluluğumuzun bilincinde olarak bu projelerimize devam edeceğiz” diye konuştu.  
fb_img_1474648675560
Emel Bilenoğlu’da haber sitemizde yaptığı açıklamada, 

“Geleceğimizin teminatı olan çok kıymetli çocuklarnımıza bu defa da okulun açıldığı ilk haftada küçük bir hediye ile ulaşmak istedik. Mutlak ilim, tarih, fen, matematik ve en önemlisi Atatürk ilke ve inkilaplarının tüm yoğunluğuyla yoğrulucakları bu eğitim yılında küçük bir katkı sunmak istedik. Çeşitli mahallelerimizdeki 500 ihtiyaç sahibi çocuğa ulaşıp onlara bir tebessüm hediye edeceğiz. Her şey çocuklarımız için diyoruz ve bu mutlulukta katkısı olan tüm dostlara teşekkür ediyoruz” dedi.  

fb_img_1474648622204

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir