CHP Meclis Üyesi Ali Haydar İşkar’ın Mutlu Günü

Example HTML page

Alibeyköy’ün tanınmş aklerinden  Ali Haydar İşkar’ın oğulları Cem Çağlar İşkar’ın görkemli sünnet düğünü yapıldı.

fb_img_1474909507096

fb_img_1474909487965

Çift  gerçekleştirilen sünnet düğününe ilçe başkanı ve yonetim kurulu üyeleri  ve bazı meclis üyeleri ile birlikte katıldı. Akçiçek ve beraberindekiler, yoğun programlarına rağmen düğünün  Sonuna dek kaldı.

fb_img_1474909481168

NEZİH ORTAM

Davetliler salonda masalarına yerleştirildikten sonra Cem Çaglar bebekliklerinden bu yana resimleri barkovizyon ekranına sunu eşliğinde gösterildi.Erzurum Federasyonu’nda  gerçekleşen törende kısa bir konuşma yapan Ali Haydar İşkar, davetlilere hitaben, misafirlerin katılımlarından duyduğu memnuniyeti aile adına dile getirdi ve teşekkür etti, iyi eğlenceler diledi.

İŞKAR AİLESİNİN PERFORMANSI GÖRÜLMEYE DEĞERDİ

Çift ve aile büyükleri gece boyunca masaları tek tek dolaşarak misafirlere “hoş geldiniz” dediler. Ali Haydar İşkarı n mürüvvetini görmenin mutluluğunu eşi ve gençlerle ile halay çekerek kutladı, davetliler nezih ortamın keyfini çıkardılar.

MÜZİK COŞTURDU, EĞLENCE DORUĞA ULAŞTI

Uzun süren takı ve tebrik töreninin ardından sünnet düğünü pastasını kesen İşkar çiftinin heyecan ve mutlulukları görülmeye değerdi  hoş vakit geçirirlerken, yetişkin katılımcılar orkestranın canlı performansı eşliğinde geç saatlere kadar eğlendi.

Haber Etkin olarak Alibeyköy ün örnek ailelerinden İşkar ailesinin erkekliğe adım atan küçük üyeleri Cem ağlar’a ömür boyu sağlık-başarı, aileye hayırlı-uğurlu olmasını diler, Allah’ın damatlıklarını da göstermesini temenni ederiz.

fb_img_1474909577045

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir