CHP İstanbul İl Başkanı özgür Çelik’ten İstanbullulara oy kullanma çağrısı: Demokrasiye sahip çıkın

Example HTML page

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik’ten İstanbullulara oy kullanma çağrısı: Demokrasiye sahip çıkın 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, 31 Mart seçim çalışmaları kapsamında bugün Beylikdüzü ve Eyüpsultan ilçelerinde belediye başkan adayları ile saha çalışmalarına katıldı. Çelik, çalışmalar sırasında sandık güvenliği konusunda yaptıkları örgütlenmeye dikkat çekerek “31 Mart’ta 33 bin 227 sandığı yüz bin kişilik orduyla koruyacağız” dedi. 

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, 31 Mart seçimleri kapsamında bugün Beylikdüzü ve Eyüpsultan ilçelerinde saha çalışmalarına katıldı. Çalışmalar kapsamında haneleri gezen Çelik, esnafları ziyaret etti. 

Çelik ve beraberindeki İstanbul İl Yönetimi, saha çalışmaları kapsamında ilk ziyaretini Beylikdüzü’ne yaptı. Adnan Kahveci Mahallesi’nde bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret eden Çelik’i burada Beylikdüzü Belediye Başkan adayı Mehmet Murat Çalık, Kadın Kolları Başkanı Yeşim Yankılıç, CHP İlçe Başkanı Mülayim Demirtaş ve partililer karşıladı.

BEYLİKDÜZÜ ÖRGÜTÜ TAM KADRO SAHADA

Çelik burada yaptığı konuşmada, saha gezisini güçlü bir şekilde organize eden ilçe örgütüne ve ilçe başkanına teşekkür ederek sözlerinin devamında şunları söyledi:

“Beylikdüzü Belediyeciliği sadece İstanbul’a değil dünyaya model olmuş bir belediyecilik. Beylikdüzü Belediyeciliği 2014’ten bu yana yaptığı çalışmalarla bir İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı gibi bir belediyecilik anlayışı sergiliyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü’nde beş yıl boyunca halkçı belediyecilik uygulamaları gerçekleştirdi. Beylikdüzü’nde çocuklar için, gençler için, kadınlar için, emekliler için çok önemli çalışmalar yaptı ve şimdi o çalışmaları 2019’dan itibaren İstanbul’un dört bir yanına ulaştırmış oldu. Buradan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’na büyük bir teşekkür ve başarı dileklerimizi hep birlikte iletelim. 

2019’da Mehmet Murat Çalık başkanımız göreve geldi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’ndan sonra acaba Beylikdüzü’nde bu hizmetler nasıl devam edecek? Bu kadar yüksekteki bir çıtayı nasıl daha yukarıya taşıyacak diye aslında bütün İstanbul düşünürken yaptığı çalışmalarla şunu görmüş olduk; Beylikdüzü Belediyesi 2019’da aldığı çıtayı daha yukarıya taşıdı.”

“SANDIKLARI KORUYACAĞIZ”

Çelik konuşmasında sandık güvenliği konusunda yaptıkları örgütlenmeye ayrıca vurgu yaparak İstanbulluları oy kullanmaya davet etti:

“Hepinizin bildiği gibi ne kadar iyi kampanya yaparsanız yapın, ne kadar güçlü çalışma yaparsanız yapın seçim, seçim günü kazanılır. İstanbul’da 33 bin 227 sandığımız var. İstanbul’un 39 ilçesinde sandık görevlilerimiz tam anlamıyla hazır durumda. Sandık güvenliği eğitimlerimiz başladı. Avukat örgütlenmesi eğitimlerimiz başladı. Okul, kat, bilişim sorumlusu eğitimlerimiz başladı. İstanbul’da 33 bin 227 sandığı yüz bin kişilik bir orduyla koruyacağız. Buradan İstanbullulara şunu ifade etmek istiyorum: Sandık güvenliği konusunda en ufak bir endişeniz olmasın. İstanbul’un 39 ilçesinde güçlü bir biçimde bizler sandıklara sahip çıkacağız. Bütün İstanbulluları buradan Beylikdüzü’nden oy kullanmaya davet ediyorum. Demokrasiye sahip çıkmaya davet ediyorum. 31 Mart’ta İstanbul’un 39 ilçesinde güçlü bir başarı elde edeceğiz. İstanbul’u yeniden kazanacağız. İstanbul’un 39 ilçesinde, yirmi beşle otuz arası ilçe kazanacağız. Meclis çoğunluğunu sağlayacağız. Bütün engellemeleri ortadan kaldıracağız ve tam yol ileriye diyeceğiz. Yolumuz açık olsun. Yolumuz aydınlık olsun.”

EYÜPSULTAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÖZMEN İLE ESNAF ZİYARETİ

Çelik’in konuşmasının ardından Alibeyköy Mahallesi’nde hane ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirildi.

Günün ikinci saha programında Eyüpsultan İlçesi’ni ziyaret eden Çelik ve İl Yönetimini burada CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş ve Eyüpsultan Belediye Başkan adayı Mithat Bülent Özmen karşıladı. Çelik, Alibeyköy Seçim Koordinasyon Merkezi’nde partililerle bir araya geldikten sonra ilçe başkanı ve Özmen ile birlikte cadde üzerindeki esnafları ziyaret etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Çelik, önce 2024 seçimlerini kazanacaklarını ve ardından 2028’de yapılacak genel seçimlerde Türkiye’de yeni bir umudu yeşerteceklerini belirtti.

Çelik, zaman zaman sokakta vatandaşlarla da sohbet ederek, onlarla fotoğraf çektirdi. Çelik, yaklaşık iki buçuk saat süren saha çalışmasının ardından ilçe örgütüyle topluca fotoğraf çektirerek Eyüpsultan’dan ayrıldı.  

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir