CHP İBB Meclis Üyesi Ali Haydar İŞKAR; Saçak parseller Eyüpsultan halkımıza hayırlı olsun

Example HTML page

CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Ali Haydar İşkar  8’inci seçim 2’nci toplantı dönemi Ekim ayı 2’nci bileşiminde gündemin  12’nci maddesinde yer alan Eyüpsultan İlçesi Alibeyköy bölgesi Akşemsettin, Çırçır, Karadolap ve Yeşilpınar mahallelerini kapsayan 1/ 1000 uygulamalı imar plan değişikliği hakkında bir konuşma yaptı.

Haber Etkin/ Haber Merkezi

ALİ HAYDAR İŞKAR yapmış olduğu konuşmasın da şu ifadelere yer verdi;

İMAMOĞLU SÖZ VERMİŞTİ… Eyüpsultan ilçemizin Çırçır, Karadolap, Yeşilpınar ve Akşemsettin’de bulunan 6 bin 500 konutu ve yaklaşık 30 bin kişiyi ilgilendiren saçak parseller konusunda Alibeyköy Uygulama İmar Plan Değişikliği, İBB Meclisi'nde oy birliğiyle kabul edildi.

Ali Haydar İŞKAR paylaştı: 15 Ekim 2020 Perşembe

Sayın Başkan değerli meclis üyesi arkadaşlarım

Eyüpsultan ilçesi saçak parsellere ilişkin 1/1000 ölçekli uygulamalı imar plan değişikliği hakkında söz almış bulunmaktayım.

Eyüpsultan İlçesi Alibeyköy bölgesin de Akşemsettin,Çırçır,Karadolap,Yeşilpınar Mahallelerin de toplam da 39 saçak parsel ve 6500 konut bulunmaktadır.

Özellikle 775 sayılı kanun ve Kooperatif yöntemiyle yapılmış depremde riskli ve eski binalardan oluşmaktadır.

Bölgenin yapı stokunun yenilenmesi depreme dayanıklı yapıların yapılması vatandaşın taleplerine cevap vermek adına Eyüpsultan Belediyesi meclisinden oy birliğiyle geldi. Komisyon üyelerine meclisimize ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na teşekkür ediyorum dedi

Ali Haydar İşkar sözlerini ; CHP İBB Meclis üyesi  Gülsüm Polat ve Ünsal Aykuoğlu’nun da yoğun çabaları ve İBB Meclisi İmar Komisyonuda ki CHP’li arkadaşlarımız Mahmut Sedat Özkan, Erkan Erdoğan, Sebahattin Öztürk’ün titiz çalışmalarıyla Eyüpsultan  halkımızın saçak parseller sorunu çözüme kavuşmuştur. Çalışmalarından ve katkılarından dolayı arkadaşlarımıza ve CHP İBB Meclis Grubumuza ayrıca teşekkür ederim  

 İBB Meclisimizin bu günkü Ekim ayı 2’nci bileşiminde yaptığımız çalışmamızda oy birliğiyle aldığımız bu karar öncelikle Eyüpsultan İlçemizin Alibeyköy bölgesinde yer alan Akşemsettin, Çırçır, Karadolap ve Yeşilpınar mahallemiz olmak üzere İstanbul’umuza hayırlı uğurlu olsun dedi. 

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir